Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saint-Etienne, Mostafa Mohamed için 5 milyon euro ödemeyi kabul etti ancak taksit planında iki taraf anlaşamadı. Zamalek TV'ye konuşan Khaled El-Ghandour, "Saint-Etienne ile yapılan görüşmeler anlaşma noktasından çok uzak"

Misir liginden kac tane oyuncu 5 milyona satildi da o parayi istiyorsunuz

yuuuuuuhhhhhh yuuuuuuuhhhhhhhhhh yuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhh
ErmrAJXXAAAT-71.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao taraftar isteğiyle alındı denildi o zaman soruyorum

Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Babel'e neden 2.5 milyon euro imza parası verilip yıllık 2 milyon eurodan 3 yıllık mukavele yapıldı?

Gomis neden satıldı? Gomis satıldıktan sonra yerine 2 forvet alacağız denilip neden tek bir forvet bile alınmadı?

Koca yaz forvet bulamayıp neden kış transfer döneminin son zamanlarında 13 milyon euroya Diagne alındı? Koskoca Galatasaray 2-3 milyon euroya başka forvet bulamadı mı da 13 milyon euro Diagne'ye verildi? Hani çöpe atılacak para yoktu?

Bunları da mı taraftar istedi

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

✖ Ödediği 6 milyon euro borcu her fırsatta taraftarın gözüne sokan Mustafa Cengiz

✅ Kulübe 150 milyon euro hibe eden, Oyuncuların 15 milyon euro borcunu ödeyen, 5 farklı firmayla sponsor olan ama yine de "Taraftara layık olamadım" diyen Ali Koç

Şu katıksız orman çocuğu kadar olamadınız be
hibe ha. vay arkadaş, lan bunları yiyolar mı harbiden. :asd:

isim önemli degil yeni transfer gelsin

evet 2 saat falan gecti TERİM acikladi mi baska kimleri istedigini?

hibe ha. vay arkadaş, lan bunları yiyolar mı harbiden. :asd:

Değil mi sence? Bence hiç yoktan Dursun gibi kasa kolaylığı sağlayıp faiziyle geri istemeyeceği kesin. Bugün verdiği 150 milyon euronun 5 yıl sonra geri dönüşü nasıl olur bilmiyorum ama karı/zararıyla uğraşacak bir herife benzemiyor. Demirören/Yıldırım/Özbek tarzı yaka paça dışarı atılmazsa hibe bile edebileceğini düşünüyorum. Bunlar hakikaten fazlasıyla Fenerli, kulübü de taraftar kafasıyla yönettikleri için bu kadar patlıyorlar zaten. Yarın Saran da gelse Ülker de gelse bundan farklı olmazlar o yüzden. Yönetici kaliteleri Galatasaray'ın en kötüsünün bile yanından geçmez ama taraftarlıklarını biz 100 sene uğraşsak liseden çıkartabilir miyiz emin değilim.

Mesut ve Papu Gomez ha :) Yemin ederim sampiyon olamazlarsa olabilecek travma ve ekonomik krizi düşünemiyorum bile.

bu sene de sampiyon olamazlarsa cıkamazlar o bataklıktan
bu yuzden gecenlerde bjk'nin sampiyon olmasini istemistim
bizden cacik olacagi yok, orta saha, stoper, forvet bunlar alternatifsiz bizde, hizli oyuncumuz da yok kanatlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt