Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.414
- 15.159
- 1.938
FFP'nin uzatilmayacagi garantisi yok diye hatirliyorum ben. Bu sene fazla zarar yaparsak, bir sene daha devam etme opsiyonu yokmuydu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye abi ne dedim hep boyle yapiyosun bi sey yazmaya korkuyorum

Sanmam sozlesme uzatilacagini. Sezon sonu bonservisini alıp uzar. Sende profile luyindamanin resmini atarsinreis bikmadiniz ha 4 senedir adam bizden biri iste yakinda sozlesme imzalayacaktir![]()
Sanmam sozlesme uzatilacagini. Sezon sonu bonservisini alıp uzar. Sende profile luyindamanin resmini atarsin
Ya şikecilerin aq reis Konya Şekerspor da bizden iyi transferde bunu demek istiyorum. Aysal'ı Fatih Terim'e yaptıklarından ve kulübün içine edip kaçıp gitmesinden dolayı sevmem fakat Terim gidene kadar aşırı severdim. Ama Aysal Terim'in bir tarafı olamaz o ayrı. İşte Aysal o zamanlar elini kime attıysa aldı adam. O aralar biz net daha baskındık transferlerde. Her zaman bizden iyi oldukları falan yok yani.Yonetici ve beceri farki
Sikeciler transferde herzaman bizden iyi olmustur, tutar turmaz o ayri konu.
ama bir oyuncuyu almak istiyorlarsa napip edip transferi bitiriyorlar
buda yonetici ve beceri farki demek
Falko gitmek istemiyormuş 3 kağıtçı herif
Susmazsan ben seni 11 başlatıcam.onye pazar 11 başlayabilirmiş
ogulcanın yerine başlayabilirim. 1 asist garantiSusmazsan ben seni 11 başliatıcam.
bjk full zarardı mesela ama ffp bittiFFP'nin uzatilmayacagi garantisi yok diye hatirliyorum ben. Bu sene fazla zarar yaparsak, bir sene daha devam etme opsiyonu yokmuydu?
Yanlış bilgi.bjk full zarardı mesela ama ffp bitti