Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FFP'nin uzatilmayacagi garantisi yok diye hatirliyorum ben. Bu sene fazla zarar yaparsak, bir sene daha devam etme opsiyonu yokmuydu?

Bu arada dün hocayı kovacaklar falan diyenlerinde sadece 3 ihtimalden biri için salladığını yazmıştım o da doğru çıktı. Onun dışında başkanın açıklamalarının ilk 5 dakikadan sonrasını da alttaki müzik eşliğinde dinledim.

Yonetici ve beceri farki

Sikeciler transferde herzaman bizden iyi olmustur, tutar turmaz o ayri konu.

ama bir oyuncuyu almak istiyorlarsa napip edip transferi bitiriyorlar

buda yonetici ve beceri farki demek
Ya şikecilerin aq reis Konya Şekerspor da bizden iyi transferde bunu demek istiyorum. Aysal'ı Fatih Terim'e yaptıklarından ve kulübün içine edip kaçıp gitmesinden dolayı sevmem fakat Terim gidene kadar aşırı severdim. Ama Aysal Terim'in bir tarafı olamaz o ayrı. İşte Aysal o zamanlar elini kime attıysa aldı adam. O aralar biz net daha baskındık transferlerde. Her zaman bizden iyi oldukları falan yok yani.

Yönetici ve beceri farkı yani dediğin gibi. Kulüpten bağımsız bir olay.

Başkanın açıklamaları, beklenildiği üzere demagojiden öteye gitmemiş. Transferde şu kadar kar ettim, şu kadar borç ödedim, şöyle yapılandırma yaptım, böyle yan yattım bla bla bla.. Sanırsın Başkan spor kulübü değil, ticarethane yönetiyor..

Bu çapsız yönetimin bundan 2 - 3 yıl öncesinde yapmadığı bir forvet transferi yüzünden, Şampiyonlar ligi tarihindeki en dandik grupların birinden çıkamamıştık. Hata yapan insanlar ders alır, yaptığı hataları tekrarlamaz diyoruz ama bunu bile beceremeyecek kadar çapsızlar.

Bu çapsızlığı en son 'şampiyonu biz belirleyeceğiz' diye kasım kasım kasılan Adnan Polat döneminde görmüştük. Gerçi şampiyonu da belirleyememiştik, iddialı olan kim varsa Arena'dan 3 puan alıp çıkmıştı. Kısaca etkisiz elemandık.

Burada yüreği Galatasaray sevgisiyle dolu bir çok arkadaşa ' Allah'tan Taylan var ' dedirtmek, onları bu vasatlığa alıştırmaya çalışmak gerçekten nefret edilesi bir durum. Bu yüzden bir an önce defolun gidin !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt