Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfersizlikten çıldırdım.

hqdefault.jpg

başkan transfer yapmayacağız dememiş yapamaya biliriz ama uğraşıyoruz demiş.Transfer işi belli olmaz en kötü onye artı mutlaka bir orta saha alacaklarından eminim.Aldığımız orta saha taylan kadar verimli olursa gene kafaya oynarız.Diğer takımlarda en az bizim kadar leşler.Hafta sonu kargaların maçında zaten bu iyice belli olacak.O maçı alırsak Allahın izniyle yine bir seri yapabiliriz.Kısmet

başkan transfer yapmayacağız dememiş yapamaya biliriz ama uğraşıyoruz demiş.Transfer işi belli olmaz en kötü onye artı mutlaka bir orta saha alacaklarından eminim.Aldığımız orta saha taylan kadar verimli olursa gene kafaya oynarız.Diğer takımlarda en az bizim kadar leşler.Hafta sonu kargaların maçında zaten bu iyice belli olacak.O maçı alırsak Allahın izniyle yine bir seri yapabiliriz.Kısmet
ben visca ve irfan özellikle irfan için alıcaz büyük ihtimal dedi anladım. fiyat pazarlıgı var ve mahkum degilizi oynuyorz madking başkan

Meali yapmicam bunun iste başkana laf etmem hasta adam Allah şifa versin ama apo kesin bir serumlu fotoğraf atar yalandan ergen karılar gibi zora geldi mi serumlu fotoğraf atıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfan ve Visca için toplam 13 milyon Euro muhabbeti var doğruysa eğer Luyindama satışı yapılıp alınmalı

Zira CL katılım geliri de aşağı yukarı 15 milyon Euro civarı sanırım o parayı 6 ayda çıkarırlar

Luyindama yı 13 milyona satamıyorlarsa yönetimiz demesinler zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
etabo ve ömeri verip abdulkadir parmak alınabilir aslında

Hoca beyaz gömlek giyip Instagram da gönderi mi yayınlar tweet mi atar artık bilemem ama çıkıp bir şeyler söylemeli son olanların üzerine başkan hocamız takımdan memnun dedi öyleyse neden bu kadar yaygara çıktı eğer başkan doğruyu söylemiyorsa suçu hocaya atıyor demektir bu durumda da istifa edecek bir karakteri var benim gözümde bugün başkanın yaptığı açıklamalar olayları halının altına bile süpürememistir hiçbir şey açıklığa kavuşmadı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav şu Onye'yi getirin bari kardeşim gelsin idman yesin kullanalım, 500 bin € şimdi 4.5 Milyon'da sezon sonunda verelim işte gelsin başlasın. Babel ve Cagne'yi forvet kullanırız Kerem ve Onye'yi kanat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt