- 30 Ağustos 2009
- 30.315
- 20.334
- 2.593
Transfersizlikten çıldırdım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzaktan eğitim gibi bir canlı yayınla mi katılacak maçaonye pazar 11 başlayabilirmiş
hayırUzaktan eğitim gibi bir canlı yayınla mi katılacak maça
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben visca ve irfan özellikle irfan için alıcaz büyük ihtimal dedi anladım. fiyat pazarlıgı var ve mahkum degilizi oynuyorz madking başkanbaşkan transfer yapmayacağız dememiş yapamaya biliriz ama uğraşıyoruz demiş.Transfer işi belli olmaz en kötü onye artı mutlaka bir orta saha alacaklarından eminim.Aldığımız orta saha taylan kadar verimli olursa gene kafaya oynarız.Diğer takımlarda en az bizim kadar leşler.Hafta sonu kargaların maçında zaten bu iyice belli olacak.O maçı alırsak Allahın izniyle yine bir seri yapabiliriz.Kısmet
Meali yapmicam bunun iste başkana laf etmem hasta adam Allah şifa versin ama apo kesin bir serumlu fotoğraf atar yalandan ergen karılar gibi zora geldi mi serumlu fotoğraf atıyorbaşkan transfer yapmayacağız dememiş yapamaya biliriz ama uğraşıyoruz demiş.Transfer işi belli olmaz en kötü onye artı mutlaka bir orta saha alacaklarından eminim.Aldığımız orta saha taylan kadar verimli olursa gene kafaya oynarız.Diğer takımlarda en az bizim kadar leşler.Hafta sonu kargaların maçında zaten bu iyice belli olacak.O maçı alırsak Allahın izniyle yine bir seri yapabiliriz.Kısmet
Bize gol atacak ve top kapacak adam lazım.
onların ffp anlaşması bitti diye biliyorum ama bazı kısıtlamalar vardır sanırım halaYanlış bilgi.
şener, eteboi, ömer bayram, linnes, sekidika (kiralık9)hoca gidenlerimiz olucak diyordu kimler acaba
sağ bek kim oynicak üstad sekidikayımı devşiricezşener, eteboi, ömer bayram, linnes
bekle ya gidenin yeri boş kalmıcak tabiikisağ bek kim oynicak üstad sekidikayımı devşiricez![]()
Bize önce onları alacak yönetici lazım ben ümidi kestim sizde kesin boşa beklenti olmasın kafadan sildim bu seneyiBize gol atacak ve top kapacak adam lazım.