- 18 Mayıs 2011
- 53.713
- 57.806
- 4.613
Falcao'nun Miami'de futbolu bırakıp idari olarak bir görev alması ihtimalinden bahsediliyor. (Nevzat Dindar/Asist Analiz)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben realist bi yorum gormedim kardesim. Ama saygi duyuyorum dusuncene.Romantik degil realist. Romantizm ise ne olursa olsun koru korune savunmaya deniyor.
aliriz herkes bize gelmek istiyo galatasaray birini istiyosa onu alirEuro21 var alamayız
Hakemler böyle kalitesiz olunca futbolcu da doğal olarak faul almaya oynuyor. Oysa hakem göz yummasa kendini yere atan oyuncu aldatmadan kart görse, oyun bu kadar durmasa, bizim rezil vasifsiz teknik direktörlerimiz adam akıllı antrenman yaptırsa da oyuncularda topu oyunda tutabilse kalite bayağı artar. Tabi bu hiçbir zaman yaşanmaz bizim ülkenin liglerinde.Bu futbolcuların kendini hemen bırakma hemen yere atma olayı ligimizin rezilliğidir.Dünyada hiçbir ligde oyuncular kendilerini bu kadar kolay yere bırakmazlar.
Şu imkansızlıkta görece kotardı taylan orayı,tek atımlık kurşunumuz varsa ki yönetime göre yok, olmayan kurşunuda 6ya kullanmamak lazım ha taylana alternatif olarak diyosan yine oraya kullanmamak lazım yedeğe sonuçtairfan yazin da alinir 6 no icin adam lazim ya da forvet
Bu futbolcuların kendini hemen bırakma hemen yere atma olayı ligimizin rezilliğidir.Dünyada hiçbir ligde oyuncular kendilerini bu kadar kolay yere bırakmazlar.
Keramettin abi bana gorev vermis olabilir,yazdıklarınıza dikkat edin.raporlarim.olumsuz yazmak yok.
Selçuk başlattı bunu hep aynı stil topu dürtüyo sonrada rakip ensesinde zaten yete atlayıp faulu alıyodu beleşe yıllarcaBu futbolcuların kendini hemen bırakma hemen yere atma olayı ligimizin rezilliğidir.Dünyada hiçbir ligde oyuncular kendilerini bu kadar kolay yere bırakmazlar.
Ben realist bi yorum gormedim kardesim. Ama saygi duyuyorum dusuncene.
Soyledigin tarzda bi oyuncu ornegi verir misin bana o bolgede oynayan. Taylan mesela cirkinlestirmiyor oyunu. Uygun mu sana. Ya da senin cirkinlestirmekten kastin ne. Rakipleri sinir krizine sokan hareketleri falan mı
NiZiP heaNZP Gold
Yanliz gördum seni fünsbağırıyorum duymuyorlar
çağırıyorum duymuyorlar
Selçuk başlattı bunu hep aynı stil topu dürtüyo sonrada rakip ensesinde zaten yete atlayıp faulu alıyodu beleşe yıllarca
şimdide marcaoda var o,ileri yada solbeke doğru topu sürerken alan ve hareket alanı kalmayınca rakipte arkasında zaten hemen yere atıyo kendini
Tek başına mı oyunda tutacaktı gerzek Prandelli'nin takımını ? O sezonki genel performans ortada , Galatasaray kaç kere gruptan çıkmış tarihinde , bunların kaçında Melo var sen önce buna cevap ver. Tuhaf tuhaf yorumlamayın şu oyunu yahu , futbol süt çocuklarına göre bir oyun değil , romantik komedi izle sen bu kafayla iyisi mi. Galatasaray tarihinde bu derece faydalı 5 topçu falan vardır , sevmiyorum diyen ya futboldan anlamıyordur ya da kripto takılıyordur. Bir Galatasaraylı Melo'yu nasıl sevmez lan ?Ee mesela Melo'nun kadroda oldugu 2015 senesinde de -15 averaj ve 1 puanla sonucu olduk grupta. Bu sezonda herhalde hanim evladi gibi gezesi gelmis Melo'nun.
İyice yaşlanmasını bekliyoruz daha olgunlaşmadıo bosluk oylece kalsın buna para vereceksek. Her sana adımız cıkıyor.
Tek başına mı oyunda tutacaktı gerzek Prandelli'nin takımını ? O sezonki genel performans ortada , Galatasaray kaç kere gruptan çıkmış tarihinde , bunların kaçında Melo var sen önce buna cevap ver. Salak salak yorumlamayın şu oyunu yahu , futbol süt çocuklarına göre bir oyun değil , romantik komedi izle sen bu kafayla iyisi mi. Galatasaray tarihinde bu derece faydalı 5 topçu falan vardır , sevmiyorum diyen ya futboldan anlamıyordur ya da kripto takılıyordur. Bir Galatasaraylı Melo'yu nasıl sevmez lan ?