O presli futbolu bu takımla oynamak imkansız zaten ama hoca bunu oynatmak içinmi yeni bi takım istiyo diye sormuştum aslında
seri-marcao derken oynamak istediğimiz kabaca pasa dayalı futbolsa bu oyun bize uymuyor benim gördüğüm kadarıyla 2008-2012 barcelonası modelini barcelona bile artık uygulayamazken,uygulamazken bizim o seviyede olmasa bile bunu oynamak istememiz çok saçma oynayamayız zaten seri gibi 5 oyuncu marcao gibide 5 oyuncu koysak bu oyunu kolay kolay oynayamazsın ama tempolu prese dayalı bir zamanlar bizim şimdi liverpoolun başını çektiği oyunu daha düşük seviyedeki oyuncularla oynayabilirsin 2012 buna çok iyi bir örnektir sadece 96-00le sınırlı kalmadı yani bizim adımıza saha düşük seviyedeki isimlerlede oynayabildik
hoca geçen sene kağıt üstünde çok kaliteli takım kurdu mariano-luyi-marcao-naga-seri-lemina-nzonzi-feg-babel-falcao hepside topu görünce bomba zanneden adamlar değil pasa dayalı futbolu oynayabilicek adamlar ama hepsi statik pas yapıp topa %100 sahip olsan nolur rakip kalede ekşın yaratamadıktan sonra o sebeple tıkandık kaldık açamadık hiçbir takımın kilidini
hocada kararsız diyorum çünkü seri gibi oyuncularla pres oyunu,onyekuru gibi oyuncularla pas oyunu biraz zor hocada her çeşit adam istiyoki tutmazsa diğer oyuna geçebiliyim diye,tutmadığı zamanda tutmayan oyuncular çöp damgası yiyo işte transferde sürekli hatalar yapılıyo rezilleri oynuyoruz cengizin dünkü 50 adam aldım doymadınız sözü dün söylediği tek doğruydu bana göre(yapamadığı transferlerle kadroyu rezil ettiği gerçeğini değiştirmez)
hoca bu sene bazında taylan emrek oğulcan falan tavşan çıkarmıştır ama bu durumu kendisi buraya getirdi,taylan çift yönlü os iken ön libero,emrek sağ kanatken sol iç,babel sol açıkken forvet,oğulcan forvetken sağ açık,feg sağ açıkken sağ iç,akbaba 10 no iken sol açık oynuyo hep devşirme yani buda kadro mühendisliğinin ne kadar kötü yapıldığını gösteriyo zaten transfer+planlama
o sebeple oynayacağı oyunu netleştirmesi,netleştirirkende yanlış,tutmayan oyunda ısrar etmemesi gerekiyo bana kalırsa