Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra Mesut gelse ne olur gelmese ne olur.
Sadece bu dedikodu ile borsa da 1 milyar artış yaptılar.
O parayla 10 tane mesut alınır.
Bu şekilde borçları bile kapatırlar.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
1 milyar artsa ne olacak bunların kasasına mı giriyor sanki

4 ay önce 55 liraydı hisseleri

Melo'yu ve oyuna katkısını anlamak için onu tribünden izlemiş olmak gerekir. O dönem kombinesi olup hiç maç kaçırmayan biri olarak çok net söyleyebilirim ki Melo TR'ye gelen (benim gördüğüm) mevkisinin en iyisiydi.

Rakip oyuncu topu aldığında "Melo etrafta bir yerde midir acaba?" diyordu içinden. Tedirgin hareket ediyordu..

Evet Melo'yu da sevmezdim. Kazanayim da nasil olursa olsun kafasi yuzunden her Avrupa macinda rezil olup donuyoruz. 1 kisi de oyunu nasil guzellestiririmi dusunmuyor.

Bu biraz abartı oldu.
Bu her klübün, taraftarın bizde karaktersiz topçu oynamaz sözleri tamamen palavradır.
Bizim floryada asılan sizi buraya getiren yeteneğiniz burada tutacak olan karakteriniz sözü falan palavra.Hiçbir klüp buna dikkat etmiyor.

Aytaç karaktersiz veya değil..Önemli olan bu değil. Önemli olan bu adamın yetersiz olması, dengesiz olması.
Aytaçın bize gelme ihtimali varya işte o yüzden savunma durumu oluyor.Bu hep oldu. bizim en büyük sıkıntımız bu.Hani çapsız yönetimlere falan kızıyoruz ama taraftarında onlardan geri kalır yanı yok.

Bu biraz abartı oldu.
Bu her klübün, taraftarın bizde karaktersiz topçu oynamaz sözleri tamamen palavradır.
Bizim floryada asılan sizi buraya getiren yeteneğiniz burada tutacak olan karakteriniz sözü falan palavra.Hiçbir klüp buna dikkat etmiyor.

Aytaç karaktersiz veya değil..Önemli olan bu değil. Önemli olan bu adamın yetersiz olması, dengesiz olması.
Aytaçın bize gelme ihtimali varya işte o yüzden savunma durumu oluyor.Bu hep oldu. bizim en büyük sıkıntımız bu.Hani çapsız yönetimlere falan kızıyoruz ama taraftarında onlardan geri kalır yanı yok.

Ya adamin yetersizligine deginmedim bile. Demek istedigim su: Oyunu cirkinlestiren heriflerle anca kendi ligimizde basarili olabiliyoruz. Avrupa'ya gidince icimizden geciyorlar. Mesela orada kendini yere atarsan faulu vermiyorlar. Bizde ne kadar cok ciglik atarsan o kadar faul aliyorsun. Orada olmuyor. Ulan bunu soyledik diye ne fenerliligimiz kaldi ne baska bir sey :D

96 ya da 2012deki presli futbolu oynama ihtimalimiz yok bence, orta sahanda top kapabilen adam yok. Biraz Taylan, biraz da Belhanda ama ikisi de yetersiz bu konuda. Prime selçuk+melo'nun defansif ortayı süpürmelerini bu adamlar yapamıyor. Okan-emre-suat vs ye girmiyorum.

Forvetin elmander-baros-sükür'dü o zamanlar. Simdi catne, falcao, babel. Geçen sene Andone vardı o stil, sakatlıktan oynayamadı. Geri kalanların hepsi hareketsiz. Kanatlar arda, soso, babel. Bu adamlarla presli oynasan dahi alanı yeterince hızlı daraltamaz, top kapamaz üstüne kendi topçularını yormuş olursun.

Bence iki senedir ne oynamaya çalıştığımız net belli. Bu sene bazı maçlarda, geçen sene de pandemi öncesi 8 haftada oynadığımız futbol. Seri'yi 6 no olarak isteyip stoperine Marcao gibi bir adam getiriyorsan amacın belli oluyor. He ne kadar uygulayabildik ya da uygulayabiliyoruz orası ayrı. Uygun adamlar alınsaydı bence çoktan oturmuştu sistem. En azından Tr ligi için avrupada yine çizebilirlerdi.
O presli futbolu bu takımla oynamak imkansız zaten ama hoca bunu oynatmak içinmi yeni bi takım istiyo diye sormuştum aslında

seri-marcao derken oynamak istediğimiz kabaca pasa dayalı futbolsa bu oyun bize uymuyor benim gördüğüm kadarıyla 2008-2012 barcelonası modelini barcelona bile artık uygulayamazken,uygulamazken bizim o seviyede olmasa bile bunu oynamak istememiz çok saçma oynayamayız zaten seri gibi 5 oyuncu marcao gibide 5 oyuncu koysak bu oyunu kolay kolay oynayamazsın ama tempolu prese dayalı bir zamanlar bizim şimdi liverpoolun başını çektiği oyunu daha düşük seviyedeki oyuncularla oynayabilirsin 2012 buna çok iyi bir örnektir sadece 96-00le sınırlı kalmadı yani bizim adımıza saha düşük seviyedeki isimlerlede oynayabildik

hoca geçen sene kağıt üstünde çok kaliteli takım kurdu mariano-luyi-marcao-naga-seri-lemina-nzonzi-feg-babel-falcao hepside topu görünce bomba zanneden adamlar değil pasa dayalı futbolu oynayabilicek adamlar ama hepsi statik pas yapıp topa %100 sahip olsan nolur rakip kalede ekşın yaratamadıktan sonra o sebeple tıkandık kaldık açamadık hiçbir takımın kilidini

hocada kararsız diyorum çünkü seri gibi oyuncularla pres oyunu,onyekuru gibi oyuncularla pas oyunu biraz zor hocada her çeşit adam istiyoki tutmazsa diğer oyuna geçebiliyim diye,tutmadığı zamanda tutmayan oyuncular çöp damgası yiyo işte transferde sürekli hatalar yapılıyo rezilleri oynuyoruz cengizin dünkü 50 adam aldım doymadınız sözü dün söylediği tek doğruydu bana göre(yapamadığı transferlerle kadroyu rezil ettiği gerçeğini değiştirmez)

hoca bu sene bazında taylan emrek oğulcan falan tavşan çıkarmıştır ama bu durumu kendisi buraya getirdi,taylan çift yönlü os iken ön libero,emrek sağ kanatken sol iç,babel sol açıkken forvet,oğulcan forvetken sağ açık,feg sağ açıkken sağ iç,akbaba 10 no iken sol açık oynuyo hep devşirme yani buda kadro mühendisliğinin ne kadar kötü yapıldığını gösteriyo zaten transfer+planlama

o sebeple oynayacağı oyunu netleştirmesi,netleştirirkende yanlış,tutmayan oyunda ısrar etmemesi gerekiyo bana kalırsa

Bu biraz abartı oldu.

meloya karaktetsiz falan denemez adam kime ne pislik yaptı futbolda karaktersizlik nedir anlamak icin emre euroogluna bakılır Irkçılık desen onda hakeme rakibe ana bacı sövmek desen onda her bok onda melo karaktersizmis

O presli futbolu bu takımla oynamak imkansız zaten ama hoca bunu oynatmak içinmi yeni bi takım istiyo diye sormuştum aslında

seri-marcao derken oynamak istediğimiz kabaca pasa dayalı futbolsa bu oyun bize uymuyor benim gördüğüm kadarıyla 2008-2012 barcelonası modelini barcelona bile artık uygulayamazken,uygulamazken bizim o seviyede olmasa bile bunu oynamak istememiz çok saçma oynayamayız zaten seri gibi 5 oyuncu marcao gibide 5 oyuncu koysak bu oyunu kolay kolay oynayamazsın ama tempolu prese dayalı bir zamanlar bizim şimdi liverpoolun başını çektiği oyunu daha düşük seviyedeki oyuncularla oynayabilirsin 2012 buna çok iyi bir örnektir sadece 96-00le sınırlı kalmadı yani bizim adımıza saha düşük seviyedeki isimlerlede oynayabildik

hoca geçen sene kağıt üstünde çok kaliteli takım kurdu mariano-luyi-marcao-naga-seri-lemina-nzonzi-feg-babel-falcao hepside topu görünce bomba zanneden adamlar değil pasa dayalı futbolu oynayabilicek adamlar ama hepsi statik pas yapıp topa %100 sahip olsan nolur rakip kalede ekşın yaratamadıktan sonra o sebeple tıkandık kaldık açamadık hiçbir takımın kilidini

hocada kararsız diyorum çünkü seri gibi oyuncularla pres oyunu,onyekuru gibi oyuncularla pas oyunu biraz zor hocada her çeşit adam istiyoki tutmazsa diğer oyuna geçebiliyim diye,tutmadığı zamanda tutmayan oyuncular çöp damgası yiyo işte transferde sürekli hatalar yapılıyo rezilleri oynuyoruz cengizin dünkü 50 adam aldım doymadınız sözü dün söylediği tek doğruydu bana göre(yapamadığı transferlerle kadroyu rezil ettiği gerçeğini değiştirmez)

hoca bu sene bazında taylan emrek oğulcan falan tavşan çıkarmıştır ama bu durumu kendisi buraya getirdi,taylan çift yönlü os iken ön libero,emrek sağ kanatken sol iç,babel sol açıkken forvet,oğulcan forvetken sağ açık,feg sağ açıkken sağ iç,akbaba 10 no iken sol açık oynuyo hep devşirme yani buda kadro mühendisliğinin ne kadar kötü yapıldığını gösteriyo zaten transfer+planlama

o sebeple oynayacağı oyunu netleştirmesi,netleştirirkende yanlış,tutmayan oyunda ısrar etmemesi gerekiyo bana kalırsa
Adam analizin babasını yapmış tebrikler.

İrfancanın Belhandadan farkı yok bence. oyunda 20 dk var 70 dk yok. Madem sponsorla almaya calısıyolar o paralarla 3 tane oyuncu alırız adam gibi

Hala ayı hataları yapıyoruz.İrfan tabiki ihtiyaç.Ama bize sert, hızlı top çalan orta sahada lazım.
bize en öncelikli rakibin dengesini bozacak, fark yaratacak iki tane kanat oyuncusu lazım. forvet lazım.
bizim maçların çoğunda çekdiğimizz en büyük sıkıntı bireysel olarak ofansif anlamda rakibi hiç tehdit edemiyoruz.Adamlar istediği zaman önde basıyor ve hemen geriye dönebiliyorlar.Ve biz çoğu zaman kalabalık savunmaya , oturmuş savunmaya hücum etmeye çalışıyoruz.

Marius Sumudica: "Kulüp görevime son verdi ama Antep şehrinden gidemiyorum. Evime dönemiyorum. Şehirden bir türlü çıkamıyorum. Gidemiyorum, gidemiyorum. Bütün kalbimle emek verdim burada. 18 aylık bir emek var. Evime gidemiyorum."

Ya adamin yetersizligine deginmedim bile. Demek istedigim su: Oyunu cirkinlestiren heriflerle anca kendi ligimizde basarili olabiliyoruz. Avrupa'ya gidince icimizden geciyorlar. Mesela orada kendini yere atarsan faulu vermiyorlar. Bizde ne kadar cok ciglik atarsan o kadar faul aliyorsun. Orada olmuyor. Ulan bunu soyledik diye ne fenerliligimiz kaldi ne baska bir sey :D

Bu futbolcuların kendini hemen bırakma hemen yere atma olayı ligimizin rezilliğidir.Dünyada hiçbir ligde oyuncular kendilerini bu kadar kolay yere bırakmazlar.

Marius Sumudica: "Kulüp görevime son verdi ama Antep şehrinden gidemiyorum. Evime dönemiyorum. Şehirden bir türlü çıkamıyorum. Gidemiyorum, gidemiyorum. Bütün kalbimle emek verdim burada. 18 aylık bir emek var. Evime gidemiyorum."
En geç 1-2 sene içinde küme düşme hattında bulunan bir stsl takımı can havliyle kendisini alacaktır fazla üzülmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt