Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinçer şu anda sinan enginle instagramda canlı yayında sinan engin transfer sordu dincerde bana da çok soru geliyor dedi biz sadece transfer icin degil her zaman Galatasarayin yanındayız malum ismi geçen kişiler icin biseyler yapacaz mutlu haberleri alıcaz dedi
Sallıyo reklam için
Bu yangın tayfa transfer döneminde tüm yaşananları,etkileşim için sallayanları,duyumcuları bir kenara not edip dönem biter bitmezde bunları spamlayıp infazlarını vermeli

daha sonra hepsi imtina edecektir yalandan

Sponsorlarla nası halledicez yahu el altından para verip güya beleş mi göstericez bana uyar ama bizimkilerin cesareti olduğunu sanmıyorum.

leverkusen mesela manU'da yapamayan fosu-mensahi 2 milyonun altinda bir rakama aldi. 23 yasinda, sag bek-stoper-ön libero oynayabiliyor. sözlesmesi 6 ay sonra bitecekti. bu oyunucunun sözlesmesi uzun olsa en az 5den okuturlardi manU etkiketinden dolayi. hayal olan transferlerde ona buna prim verip dilenmenin mantigi yok..

Limiti en yüksek biz transfer yapamıyoruz, seneye limitte yerlerde olacak biz ne yapacağız acaba

Zorlu önce taşeronların parasını ödesin nereye Galatasaray'a sponsor oluyor...

Zorlu kadar cimri adam görmedim. Asla sponsor olacak kafada bir adam değil zaten olmaz da.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu anki kurla Türkiye'de hiçbir takıma 13 milyona satamazlar İrfanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt