- 6 Eylül 2014
- 95.642
- 66.057
- 4.608
Parasini öde gelsinMostafa Mohamed bize gelmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parasini öde gelsinMostafa Mohamed bize gelmeli.
5 milyon euro olsa olsa anca @Vasfi Vural de olur.Parasini öde gelsin
Abdurrahim gibi bir aptalin doktora yapma ihtimali ile iyi transfer yapma ihtimali ayni. Onu o gorevde tutan ile Apo oldukca marka olur fiyasko. Real madrid e gitseler onunda marka degerini sifirlar bu ikisigalatasaray türkiye'nin 1 numarali markasi olarak transferde hep sansasyonel isler yapardi. sneijder-drogba mesela. keita'yi katar'a sattik. devre arasi 3 stoper yollayip 3 stoper alan takimdik. gece vakti elano'yu getirdik. simdi bakiyorsun hic bir sey yapmayan bir yönetim var. galatasaray'in istedigi oyunculari sacma sapan takimlar 4 kurusa aliyor. abdürrahim gibi biri benim oyuncuma talip olsa donuna kadar isterim tabi. adamlar biliyor bizimkinin basarisiz bir yönetici oldugunu.
Bursanin gencleri killatacak sankiİrfan visca vs için istenen rakamlar doğru ise, o paraların 1/4 ile bursa’nın 4 gencini alırsın. Ama maalesef hala irfan ile visca ile uğraşıyoruz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadrodan olmadan sampiyon olamazsin. bugün dmc yok kanat yok santrafor yok. O yok bu yok 3 gunde 1 mac yapicaz cok degil subat sonu burada ol şampiyonluk ihtimalimiz kalmayacak bu sekildeHer şey transfer değil daha önce de tartışmasız isimler aldılar sonuç alamadılar, biz kötü kadrolarla çok şampiyon olmuşuzdur. O yüzden şampiyon olan alır yürür farkı açar vs bunlar şehir efsanesi her takım taraftarı için.
Olsa olsa @Fatih Celik te olur5 milyon euro olsa olsa anca @Vasfi Vural de olur.
Bu yönetimle çalışmam.5 milyon euro olsa olsa anca @Vasfi Vural de olur.
galatasaray türkiye'nin 1 numarali markasi olarak transferde hep sansasyonel isler yapardi. sneijder-drogba mesela. keita'yi katar'a sattik. devre arasi 3 stoper yollayip 3 stoper alan takimdik. gece vakti elano'yu getirdik. simdi bakiyorsun hic bir sey yapmayan bir yönetim var. galatasaray'in istedigi oyunculari sacma sapan takimlar 4 kurusa aliyor. abdürrahim gibi biri benim oyuncuma talip olsa donuna kadar isterim tabi. adamlar biliyor bizimkinin basarisiz bir yönetici oldugunu.
Sponsor ariyor yonetim, sen tanidigin birileri vardir.
Souza ikili mucadelede eziyor. Her mac goruyoruz bunu taylan hucum oyuncularina üstünlük kuramiyor malesef. DMC lazim