Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalvar yakar hasan cavusoglu ile görüsüp 1 sene sonra serbest kalacak emre akbaba icin 4 milyon euro verdik

bonservis bedeli verip aldigimiz son oyunculardan biri. aradan ne kadar zaman gecti, hala yönetim olarak milim ilerleme kaydetmedik

menemencilerin son dakika aldigi 3 adam lider yapti. fenerin güya rakipleri ve trabzonu kudurtmak icin yaptigi transfer g.tünde patladi, beklemedigi oyuncular beklenmedik katkilar yapti (sangare, pelkas)

galatasaray türkiye'nin 1 numarali markasi olarak transferde hep sansasyonel isler yapardi. sneijder-drogba mesela. keita'yi katar'a sattik. devre arasi 3 stoper yollayip 3 stoper alan takimdik. gece vakti elano'yu getirdik. simdi bakiyorsun hic bir sey yapmayan bir yönetim var. galatasaray'in istedigi oyunculari sacma sapan takimlar 4 kurusa aliyor. abdürrahim gibi biri benim oyuncuma talip olsa donuna kadar isterim tabi. adamlar biliyor bizimkinin basarisiz bir yönetici oldugunu.
Abdurrahim gibi bir aptalin doktora yapma ihtimali ile iyi transfer yapma ihtimali ayni. Onu o gorevde tutan ile Apo oldukca marka olur fiyasko. Real madrid e gitseler onunda marka degerini sifirlar bu ikisi

Zamalek Kulübü, resmi sitesinden Mostafa Mohamed'in transferi konusunda Saint-Etienne ile görüşmelerin etik dışı olaylar sonucu durdurulduğunu açıkladı.
Etik disi ne

Her şey transfer değil daha önce de tartışmasız isimler aldılar sonuç alamadılar, biz kötü kadrolarla çok şampiyon olmuşuzdur. O yüzden şampiyon olan alır yürür farkı açar vs bunlar şehir efsanesi her takım taraftarı için.
Kadrodan olmadan sampiyon olamazsin. bugün dmc yok kanat yok santrafor yok. O yok bu yok 3 gunde 1 mac yapicaz cok degil subat sonu burada ol şampiyonluk ihtimalimiz kalmayacak bu sekilde

galatasaray türkiye'nin 1 numarali markasi olarak transferde hep sansasyonel isler yapardi. sneijder-drogba mesela. keita'yi katar'a sattik. devre arasi 3 stoper yollayip 3 stoper alan takimdik. gece vakti elano'yu getirdik. simdi bakiyorsun hic bir sey yapmayan bir yönetim var. galatasaray'in istedigi oyunculari sacma sapan takimlar 4 kurusa aliyor. abdürrahim gibi biri benim oyuncuma talip olsa donuna kadar isterim tabi. adamlar biliyor bizimkinin basarisiz bir yönetici oldugunu.

aslında galatasaray transferde pek sansasyonel işler yapmaz geleneksel olarak

hagi, jardel, drogba, sneijder dışında sansasyonel sayılabilecek çok transferimiz yok ki bunların ikisi aysalın dönemi zaten

fener yıldız peşinde koşmayı eskiden bu yana daha çok sever

son senelerde alamıyorlar tabi

Souza ikili mucadelede eziyor. Her mac goruyoruz bunu taylan hucum oyuncularina üstünlük kuramiyor malesef. DMC lazim

Taylan'dan muazzam bir sağ iç orta saha oyuncusu olurdu onun maç içindeki kondisyonu ve pas becerisi ile ciddi tempo sağlayabilirdik hani Konya & Karagümrük veya Alanya gibi takımlara karşı her zaman zorlanmamızın şans eseri olmadığını düşünmek gerek artık

Tamam Arda çok kaliteli tamam Feghouli'nin topla ilişkisi çok güzel tamam Belhanda iyi olduğu zamanlar kilit çözüyor vs. vs. ama bu adamların hepsi sahada olduğu zaman Gençlerbirliği & Rize ve Göztepe gibi takımlara karşı maç çözebilirler artık işin fiziksel mücadele kısmına defansif aksiyonlarına da önem vermek gerekiyor

Emre Kılınç & Feghouli ve Taylan orta sahası veya Emre Akbaba & Belhanda ve Taylan orta sahası ile ligde mücadeleden uzak diş geçiremeyen takımlara karşı oynarsın ama Beşiktaş bizden kat ve kat fazla mücadele ediyor çok zor bu orta sahalar veya Arda gibi kanatlar ile maçı çözmek

Mesela koskoca Bayern Munih neden Kimmich gibi 2 tane daha orta saha ile oynamıyor da Goretzka & Pavard ve Tolisso gibi adamları takımda kullanıyor ? tamam pas oyunu tamam ayağı iyi teknik seviyesi yüksek oyuncular ile oynamak önemli de Arda & Babel & Feghouli & Belhanda vs. vs. hepsini aynı anda sahaya sürersen sadece durduğun yerde pas yaparsın bizim gibi

Sonuna kadar katılıyorum söylediklerine reis pozisyon bilgisiyle, bire bir oyunu ile rakibe net bir üstünlük kuracak DMC kesinlikle şart buna ek olarak Taylan muazzam bir Box-to-box orta saha olabilir sağ iç oyuncusu olarak

Mesela aynı şeyi bekler için de düşünüyorum Saracchi & Emre Taşdemir veya Linnes gibi bekler ile bir yere kadar olabilir artık bekler için de hem fiziği hem de atletizmi ile rakibi koparacak oyuncular lazım hani bilmiyorum ön alan presi ile yüksek mücadele gücü olan takım kurmanın kralı olan Fatih Terim şimdi pas-pas-pas oyununa döndü bence eldeki malzeme bunu gerektirdiği için imkan olursa kendi bildiği oyuna döneceğini düşünüyorum Fatih Terim'in de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt