Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Okan Buruk: "Oyuncularımıza gelen resmi teklif yok." (beIN)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

@Sport360Egypt
@Sport360Egypt#YRW
Zamalek Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Abdullah;
"Galatasaraylı yöneticilerle Mostafa Mohamed için 2 kere görüştük.
1)Oyuncuyu 500 bin $ karşılığında 1.5 sezon kiralamayı teklif ettiler ve 3 milyon $'a satma sözü verdiler, ancak teklifi reddettik.
@Sport360Egypt
#YRW
"2) Oyuncuyu kiralamak için 1m $ teklif ettiler, ancak biz reddettik ve satmak için 5m $'a ek olarak kiralamak için 2m $ istedik.
Oyuncunun menajerinin Türk kulübüne oyuncusunun oraya gitmeyi reddettiği bildirmesinin ardından görüşmeler durduruldu."
@Sport360Egypt
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de anlik irfan ve viscadan vazgectim.Forvet, kanat ve 6 numara. Sadece 3 transfer hoca’yi ve bizi sampiyonluk icin umutlandirir, cok mu sey istedik.
Hayatinizda kac adami 7 ye sattiniz. Toplamda 7 eden oyuncu satmis mi bunlar#YRW
Zamalek Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Abdullah;
"Galatasaraylı yöneticilerle Mostafa Mohamed için 2 kere görüştük.
1)Oyuncuyu 500 bin $ karşılığında 1.5 sezon kiralamayı teklif ettiler ve 3 milyon $'a satma sözü verdiler, ancak teklifi reddettik.
@Sport360Egypt
#YRW
"2) Oyuncuyu kiralamak için 1m $ teklif ettiler, ancak biz reddettik ve satmak için 5m $'a ek olarak kiralamak için 2m $ istedik.
Oyuncunun menajerinin Türk kulübüne oyuncusunun oraya gitmeyi reddettiği bildirmesinin ardından görüşmeler durduruldu."
@Sport360Egypt
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eskiden Kadıköy yenilmeme serileri ile ovunurlerdi şimdi oda kalmayinca yaptiklari transferler ile ovunuyorlar. Şampiyon olamayinca iste böyle oluyor , adamlar şampiyonlar ligine en son 2009 da gittiler 12 sene önce dile kolay. Adamlarda hakli ovunecekleri birsey birakmadik![]()
Malatyaspor bakti sudan ucuza gelen ve dusuk maliyeti olan Ndayishimiye tuttu ve teklifler var, ayni yoldan devam ediyorlar, mantikli.
Yav neyini kıskanayım ? Bunlar niye böyle ya.
Bizim istemedigimiz 3-4 adami alanlar icin komik tagtwitterda simdi gordum #YaAytaçYaİstifa bu ne , fenerliler kendince tassak mi geciyor ?
Bizim isteyip de alamadigimizBizim istemedigimiz 3-4 adami alanlar icin komik tag
Hepsi cöp olduBizim isteyip de alamadigimiz
Ben de çok bayılmadım hiçbir zaman ama ciddiye alırsa , iş yapmaması için bir sebep yok.Kendisini hiç beğenmem. 5 6 maç oynar sonrası malum.![]()
dalga geçiyolar kuş akıllarıylabu şikeciler neden böyle baslık acmıslar ya aytac ya istifa ? anlaya varmı
Okana kalsa kol kola girip gelecekler bizeOkan Buruk: "Oyuncularımıza gelen resmi teklif yok." (beIN)
Boşver yav kalk gidelim russiaBen de çok bayılmadım hiçbir zaman ama ciddiye alırsa , iş yapmaması için bir sebep yok.
Bok gibi lig , Emrah Başsan asist krallığına oynuyor![]()