Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#YRW
Zamalek Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Abdullah;

"Galatasaraylı yöneticilerle Mostafa Mohamed için 2 kere görüştük.

1)Oyuncuyu 500 bin $ karşılığında 1.5 sezon kiralamayı teklif ettiler ve 3 milyon $'a satma sözü verdiler, ancak teklifi reddettik.

@Sport360Egypt

#YRW

"2) Oyuncuyu kiralamak için 1m $ teklif ettiler, ancak biz reddettik ve satmak için 5m $'a ek olarak kiralamak için 2m $ istedik.

Oyuncunun menajerinin Türk kulübüne oyuncusunun oraya gitmeyi reddettiği bildirmesinin ardından görüşmeler durduruldu."

@Sport360Egypt

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

#YRW

1)Oyuncuyu 500 bin $ karşılığında 1.5 sezon kiralamayı teklif ettiler ve 3 milyon $'a satma sözü verdiler, ancak teklifi reddettik.

@Sport360Egypt

#YRW

"2) Oyuncuyu kiralamak için 1m $ teklif ettiler, ancak biz reddettik ve satmak için 5m $'a ek olarak kiralamak için 2m $ istedik.

Oyuncunun menajerinin Türk kulübüne oyuncusunun oraya gitmeyi reddettiği bildirmesinin ardından görüşmeler durduruldu."

@Sport360Egypt

eski haber

#YRW

@Sport360Egypt

#YRW

@Sport360Egypt

Hayatinizda kac adami 7 ye sattiniz. Toplamda 7 eden oyuncu satmis mi bunlar

Eskiden Kadıköy yenilmeme serileri ile ovunurlerdi şimdi oda kalmayinca yaptiklari transferler ile ovunuyorlar. Şampiyon olamayinca iste böyle oluyor , adamlar şampiyonlar ligine en son 2009 da gittiler 12 sene önce dile kolay. Adamlarda hakli ovunecekleri birsey birakmadik 🤣

Bu yıl olacaklar. Mesele transferlerden dolayı demiyorum, beceriksizliğimizden diyorum. TFF ve kurulları onlarda, hakemler onlarda, “Koç ailesi” onlarda, ve dahası bu ailenin taşıdığı anlam ve ilişki içinde oldukları insanlar her yerdeler. Tüm Anadolu takımları bunlardan (Koç şirketlerinden) mamalanıyor. Koç’un derdi Fener değil, derdi güçlü bir siyasi figür olmak... bunun yolu da fenerde başarılı olmaktaN geçer.. aksi taktirde kendi baba parasını kullanmazdı...
Bunların Musa’sı Fatih hoca, oda yalnız bırakıldı. Ve paralı askerleri ile Fatih hocaya saldırma sebepleri de bunu bilmeleri...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

twitterda simdi gordum #YaAytaçYaİstifa bu ne , fenerliler kendince tassak mi geciyor bizimle?

bu şikeciler neden böyle baslık acmıslar ya aytac ya istifa ? anlaya varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt