Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unnamed.webp

bhjnsd.webp

Pelkasi satarlarsa dogru hamle ama pelkasi satmazlarsa Pelkas Mesut'u Mesut ta Pelkasi bozarki Adamlar uzun suredir ilk defaa bi 10 numaradan verim aliyorlar Mesutun gelmesiyle Pelkasinda formu duser

Alınacağını sanmıyorum ama irfanı alırsak bi de onyekuru mesut falan vız gelir alır yürürüz keşke alabilsek

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forvet almadan hic birsey yapamayiz saglam bir forvet takim oyununu %30 yukari ceker bir gomis olsa kanat oyunculari elini kolunu salllaya sallaya ceza sahasina girer stoperler rahatsiz olur rakibi geriye yaslarsin once forvet sonra irfan onyekuru koyar geceriz

Nando
Sener Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Irfancan Arda Onyekuru
Mostapha

3 transfer... sadece 3

Bu 2 gun sinirlerinize hakim olun. Mac sonunu bekleyelim

Göksel Fenere verme niyetinde olsa , 8-9 milyon fiyatı var derdi.

Ali koç Ozanı filan satar yine alırdı.

Siyasete girmeden jest yapma niyetinde filan deniyordu . Bence doğru.

Öyle bir niyeti olsa bu kadar yaygara koparmadan reklamını yapa yapa verirdi.

10 M nin üstünde kimseye satamaz. Yurtdışından hiç teklif yokmuş. Zaten alacak olasar basar parayı alırlardı şimdiye kadar.

Yazın 8 9 a bize vereceğine FB ye verir. Fb tüm parayı Mesuta bastı şimdi İrfana acil ihtiyacı yok ama sezon sonu hülle yoluyla bir kaç satış yapıp bunuda alırlar.

Bok atmaya gerek yok,bok atmaya gerek yok.bu ne ya?kim niye bok atsin?herkes kendince dusuncesini,eleştirisini yapti mesut hakkında.ben en son 6 sene once izlemistim mesudu,gelsin oynasin bakalim beli ve oyun zekasi ne durumda

İrfan falan gelmez o işi geçelim ayrıca Poldi işi de gereksiz zaten çok temposuz adamlar var önde. Arda-Babel-Fegh ve Cagne'nin olduğu yere Poldi olmaz.

İrfan için çözüm basit , şuan cüzi bir ücretle kiralık.

Sezon sonuna opsiyon , sene sonu da bonservisin büyük kısmını sponsor olacak arkadaşlar karşılar.

Başka yolunu görmüyorum satış olmadıkça.

Bu dinçer de pek öyle irfanı alacak tip yok sanki böyle rakı ısmarlayacak bir imajı var daha ileri olmaz gibi.

İrfan leventi takip edince bakmıştım takip ettiklerine terim yoktu yeni almış takibe

Leventi takip ettiğindede edebilirdi ama önemli olan bu kurşunu leventle aynı anda kullanmadı

söylentiler azalınca terim takip kurşununu attı kamuoyu konuşsun iş sağumasın diye

zeki oyuncuların hastasıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt