Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henry yerine sag acik gelsin. Emre Kilinci sola ceksin hoca, orta sahaya bir adam gelse, Transfer, Feghouli, Arda, Belhanda rotasyonu oraya rahat yeter. Forvete de Diagneyi postalayip Mohamedi alsak, baya iyi ve genis kadromuz olur.

Pelkasi satarlarsa dogru hamle ama pelkasi satmazlarsa Pelkas Mesut'u Mesut ta Pelkasi bozarki Adamlar uzun suredir ilk defaa bi 10 numaradan verim aliyorlar Mesutun gelmesiyle Pelkasinda formu duser

Katilmiyorum ustat.
Futbol iyi oyuncularla oynanir. Ozil neden pelkasi dusursun. Sinandan thiamdan mhyden aldigi toplarin daha iyisini ozilden alir. Fenerde butun toplar pelkasa gitse dedigine katilirdim. Ozil yuzunden geri planda kalir derdim ama fener pelkasi oyle oynatmiyor zaten

İrfan leventi takip edince bakmıştım takip ettiklerine terim yoktu yeni almış takibe

Leventi takip ettiğindede edebilirdi ama önemli olan bu kurşunu leventle aynı anda kullanmadı

söylentiler azalınca terim takip kurşununu attı kamuoyu konuşsun iş sağumasın diye

zeki oyuncuların hastasıyız

Apo en son kurşunu herhalde.. :)

Katilmiyorum ustat.
Futbol iyi oyuncularla oynanir. Ozil neden pelkasi dusursun. Sinandan thiamdan mhyden aldigi toplarin daha iyisini ozilden alir. Fenerde butun toplar pelkasa gitse dedigine katilirdim. Ozil yuzunden geri planda kalir derdim ama fener pelkasi oyle oynatmiyor zaten
Ikisinide ben 10 numara diye biliyorum 2 10 ile oynayacaklarini sanmiyorum

Bizim Marcao Sorloth tarzi dusuk maliyetli scout transferleri yapmamiz lazim. Mesut Falcao Rvp tarzi transferler yapcak gücümüz yok.

Bu forumda sırf rakip rakip takım oyuncusu olduğu çöp muamelesi yapanlar var kronik dediğimiz falcao bu ligde 15 gol attı mesutun bu ligin üstünde bir topçu olduğunu tartışmaya gerek bile yok

Bu forumda sırf rakip rakip takım oyuncusu olduğu çöp muamelesi yapanlar var kronik dediğimiz falcao bu ligde 15 gol attı mesutun bu ligin üstünde bir topçu olduğunu tartışmaya gerek bile yok
Ekimde 33 yaşında. Arda ile aralarında ay farkı var .

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt