Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün sinan engin hagiyle mesutu kıyaslamam bile her turlu mesut daha iyi demis ;D
hahahahahaha yav bu mesut sadece döneminin iyi bir topçusu o kadar. hagi bir efsane bir ikon. mesutun kariyer olarak hamite ardaya bile bir üstünlüğü yok etoyu carlosu drogbayı falan saymıyorum bile.

geretsi sadece 2. oldu diye mi göndermiştik yoksa başka ekstra bir sebebi var mıydı
Evet o yüzden gönderdik.
bence o kadronun hücum hattı efsane idi hasan ve iliç ama özellikle hasan belkide kariyer sezonunu yaşamıştı o yıl.
Hücum efsane de defans ve kaleci de efsaneydi o sezon. Necati de çok önemli işler yaptı, çoğu maçta sol kanat gibi oynadı.
Eskiden Derwal varmis benim bildigim bide Gerets yabanci Tdler icinde bence en iyi bunlar bizim icin yanilmiyorsam
Derwall
Kalli

Bunlar ayrı bir kategori. Kalli'den yeterince faydalanamadık.
Sivasspor'a bak, kışın ortasında Kuzey Irak'a Güneş Operasyonu yapan komandolar gibi çıkmışlar maça.

Ekli dosyayı görüntüle 108555
Konuyla ilgili gerekli espriler dün yapıldı Gürkan bey, saygılar.

Gerets 2. senede de şampiyon olurdu bu arada

Mal mal berabere kalmıştık bir çok maçta

Hele 2 penaltı kaçırıp berabere kaldığımız bir Ankara maçı vardı herhalde, büyük mallıktı

Konya'ya karşı 3-1den 3-3 olan maç var o da öyle
Son 8-10 maç Arda sakattı oynayamamıştı diye hatırlıyorum ama transfermarkt sadece kadroda değil yazmış.
3-3'lük Konya maçında da acayip bir golü vardı.

Gerets'e düzgün bir tane bile orta saha almadılar. Bu orta saha almama geleneği sonraki senelerde de devam etti bö8 mustafa sarp falan. Hücum hattı hep çok iyiydi ama orta saha vasat-vasat altıydı. Selçuk-Melo'ya kadar böyle gitti diyebiliriz. Linderoth, Misimovic iyiydi ama oynayamadı bunlar. Elano sayılabilir belki biraz da Meira.

Galatasaray’ın td sıralaması yapsanız nasıl olurdu?
Kalli ilk sezonu ve Derwall Mustafa Denizli’nin üstünde miydi? Gerets; Fatih Terim, Derwall, Denizli, Kalli dörtlüsünden sonra mı gelir?

Dün sinan engin hagiyle mesutu kıyaslamam bile her turlu mesut daha iyi demis ;D
Yahu anlamıyor musunuz

Mesut siyasi bir figür çünkü, öven de o yüzden övüyor.

Koçun Saray ziyareti bile bununla ilgili olabilir.

Almanyanın ırkçı yaklaşımından dolayı Türkiye'ye sığındı ayağı yaptılar zamanında "kendimi alman gibi hissediyorum." diyen birine karşı. Herif Payitaht paylaşıp vatan falan diye bir şeyler yazıp tribüne oynayan birine dönüştü. 4 yıldır kimsenin şeyine bile takmadığı bir oyuncu Mesut, Arsenal'de en çok maaş alan olmasına rağmen, yedek olarak görülen bir adam oldu ki Arsenal o kontrata son 3 yıldır pişman.

Arteta gibi pas oyunu oynatan adam takımın en iyi pasörünü kadroya bile almadı bu sezon, geçen sezon da önemsiz maçlarda oynattı bir kaç maç.

Ya herkeslerden bisey rica edicem evet Gerets iyi hocaydi tartismasiz ama sakin ha bana ezbere o kadroyu boklamaya kalkmayin.

Yerli deyip asagilanan kadronun temel oyunculari:

Hakan sukur
Hasan şaş
Umit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Sasa Ilic
Mondragon
Ayhan Akman
Tomas
Song
Emre aşık
Ergün penbe
Sabri
Volkan arslan
Saidoo
Yalcin ayhan

Bu kadroyu kucumseyen gitsin yuzunu bol soguk suyla bi yikasin kendine gelsin.

Çokda abartmamak lazım.Bizim en büyük avantajımız o 2000 kadrosunun başarısıyla beraber çok güzel sinerji ve ivme yakaladık.Fener çok iyi kadrolar kurmasına rağmen hiçbir zaman önümüze geçemedi.Aslında fatih terim ve 2000 dönemindeki kadroya çokşey borçluyuz.

Bu kadroununda bazı oyuncular hariç çok iyi olduğunu söyleyemeyiz.Bu kadro yapısına göree çift forveti sistem bize cuk oturmuştu.

Ya herkeslerden bisey rica edicem evet Gerets iyi hocaydi tartismasiz ama sakin ha bana ezbere o kadroyu boklamaya kalkmayin.

Yerli deyip asagilanan kadronun temel oyunculari:

Hakan sukur
Hasan şaş
Umit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Sasa Ilic
Mondragon
Ayhan Akman
Tomas
Song
Emre aşık
Ergün penbe
Sabri
Volkan arslan
Saidoo
Yalcin ayhan

Bu kadroyu kucumseyen gitsin yuzunu bol soguk suyla bi yikasin kendine gelsin.
Tamam da karşı tarafın kadrosu neredeyse her mevkide daha iyidi

Fener tarihinin en iyi kadrosuydu hatta o kadrk

İrfan Can Kahveci'nin transferi için Galatasaray ile Başakşehir anlaşmaya çok yakın. İrfan Can Kahveci 4-5 milyon € bedelle transfer edilecek, bonservis ücreti ödemesi Haziran ayında yapılacak. Başakşehir, bir sonraki satıştan %50 pay alacak. [sabah]

Akıla en çok yatan bu. Herkes kazanır bu anlaşmada.

İrfan Can transferi olursa ve tutmazsa çok büyük bir mali yükün altına girmis olacagiz. Bana kalırsa ben hic istemiyorum madem bu kadar iyi bu adam avrupadan simdiye teklif gelirdi.

İrfana yapilacak maliyetle 3 4 tane scout transferi yapilmasindan yanayim.

İrfan Can transferi olursa ve tutmazsa çok büyük bir mali yükün altına girmis olacagiz. Bana kalırsa ben hic istemiyorum madem bu kadar iyi bu adam avrupadan simdiye teklif gelirdi.

İşte yapamiyorlar o transferleri sorun orada.

Avrupa son 6 aydir transferde yavas ilerliyor pandemi yuzunden kimse riskli transfer yapmiyor pamdemi olmasa irfan 10 15 arasi coktan gitmisti alirsak sansli sayalim kendimizi irfan iyi topcu

Bu yonetim neden tek futbolcuya odaklaniyor. Dunyada bir suru topcu var vasifsiz herifler. Bu capsizlardan kurtulmamiz lazim. Sinir hastasi olur insan

Son 10 yılda futbol çok değişti her yönüyle. memlekette takımlar arası farklar azalırken, avrupada maddi farklar takımları ayrıştırdı.

Kendimi alman hissediyorum diyen adama durmadan turk sifatini diretiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt