Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne vedat parasiymis arkadas ye ye bitmiyor .Biz Bi Diagneyi aldik ozanin parasindan Luyini bile kiralayabildik bitti hemen Sikeciler bi beni almadi Vedatin parasiyla

25 sene sadece1 kere tek bir derbiden beklentim 0 oldu. O da pintolu sabrili sütçü saraçoğlu deplasmanıydı maç 0 0 bitti.Pinto o golü atsa belkide o zaman yenecektik bu şikecileri.Yani demem o ki bir yerde Galatasaray varsa orda daima umut vardır
Ben o maçta bile umutluydum

Ya bu şikebahçe ye çok takılıyorsunuz...

Bunlar her zaman böyleydiler.. milyar transfer yaparlar başarı sıfır elde var sıfır..

Ben de tam tersi bu maçı kaybetmeyecegimizi biliyorum Beşiktaş bizden iyi durumda değil hatta seri olarak kazandıkları maçlarda bile hakem kararları etkili oldu
beşiktaş iyi pres yaparak başkar bence çıkarmaz bizi.70.dakikada ilk isabetli şutu çektiğimizi görür gibiyim malesef.En mantıklısı 11 kişi yaslanıp , topu bjkye vermek ve kontra beklemek ama hocanın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum

Ya herkeslerden bisey rica edicem evet Gerets iyi hocaydi tartismasiz ama sakin ha bana ezbere o kadroyu boklamaya kalkmayin.

Yerli deyip asagilanan kadronun temel oyunculari:

Hakan sukur
Hasan şaş
Umit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Sasa Ilic
Mondragon
Ayhan Akman
Tomas
Song
Emre aşık
Ergün penbe
Sabri
Volkan arslan
Saidoo
Yalcin ayhan

Bu kadroyu kucumseyen gitsin yuzunu bol soguk suyla bi yikasin kendine gelsin.
Hücum hattı üst seviye bi takımdı. Orta sahası eksikti saidoo ext performans gostermisti. Simdinin taylanı gibi iste.

Ozornwafor ve bartugun sans bulması icin sakatlik,bela olmasin.sans bulduklarinda iyi değerlendirsinler ve direkt formayi alsinlar artik.semih kayadaki gibi cekemem.servet sakatlanacak,gokhan zan sakatlanacak da semih oynayacak.ölme esegim ölme
Hafiften hocaya laf cakiyormussun gibi geldi reys

İrfan Can Kahveci'nin transferi için Galatasaray ile Başakşehir anlaşmaya çok yakın. İrfan Can Kahveci 4-5 milyon € bedelle transfer edilecek, bonservis ücreti ödemesi Haziran ayında yapılacak. Başakşehir, bir sonraki satıştan %50 pay alacak. [sabah]

Ulan ne top oynardık o dönem yaa. Saido tek başına yamyam gibi basıyordu heryere fakir makalelesiydi adam resmen 👏 hele son yarım saat 5 forvetle oynadığımız maçlar efsaneydi ya

......... Saido........
Kabze..İliç..Necati
....Hakan.. Ümit...

Şu zamandaki topçulara bakıyorumda hasan ,hasan kabze,necati,ümit, hakan topçunun kralıymış.

yeri mi bilmiyorum ama fm 2021 oynuyorum leicesteri çalıştırıyorum iheanacho iyi oynuyor neyse baktım geçmişine city herif daha 17 yaşında iken nijeryada taye futbol club diye bir kulubün under 18 inden trabsfer etmiş.Ya elin citysi taa anasının nikahındaki culubün alt yapısından bu topçuyu bulurken bizim scoutlar nabıyor abi?

Gerets 2. senede de şampiyon olurdu bu arada

Mal mal berabere kalmıştık bir çok maçta

Hele 2 penaltı kaçırıp berabere kaldığımız bir Ankara maçı vardı herhalde, büyük mallıktı

Konya'ya karşı 3-1den 3-3 olan maç var o da öyle
geretsi sadece 2. oldu diye mi göndermiştik yoksa başka ekstra bir sebebi var mıydı

Gerets 2. senede de şampiyon olurdu bu arada

Mal mal berabere kalmıştık bir çok maçta

Hele 2 penaltı kaçırıp berabere kaldığımız bir Ankara maçı vardı herhalde, büyük mallıktı

Konya'ya karşı 3-1den 3-3 olan maç var o da öyle
Eskiden Derwal varmis benim bildigim bide Gerets yabanci Tdler icinde bence en iyi bunlar bizim icin yanilmiyorsam

Dün sinan engin hagiyle mesutu kıyaslamam bile her turlu mesut daha iyi demis ;D

Sivasspor'a bak, kışın ortasında Kuzey Irak'a Güneş Operasyonu yapan komandolar gibi çıkmışlar maça.

IMG_20210117_122130.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt