- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
çek yazsınlar çekYapma reis.Nasıl alacak bu yönetim o kadar adam ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çek yazsınlar çekYapma reis.Nasıl alacak bu yönetim o kadar adam ?

Yönetim mayista degisiyor. Yeni yönetimin eli az daha eahat olacak. Falcao da giderse cok daha iyi olacakYapma reis.Nasıl alacak bu yönetim o kadar adam ?
Yönetim mayista degisiyor. Yeni yönetimin eli az daha eahat olacak. Falcao da giderse cok daha iyi olacak
forumdakiler şakşakiyeye düşmüş anlaşılan. ortalıkta kimse yok doruk fotoğrafları atmaya başladığından beri
Bizde hala İrfan Mirfan kovalıyoruzYapma reis.Nasıl alacak bu yönetim o kadar adam ?
Şaka maka bi yana, bizim gevşek gider harbi alır bunu Özil kapağı olarak dikkat etmesek
İyiyim teşekkür ederim Mehmet bey, neden endişeleniyorsunuz acabacan eroglu napiyon nasilsin ? sen icin endişeleniyorum
İyiyim teşekkür ederim Mehmet bey, neden endişeleniyorsunuz acaba
maalesef o raddeye kadar geldim malum şahıslar yüzündenkendime sikarim , asarim kendimi filan diyordun gecen
maalesef o raddeye kadar geldim malum şahıslar yüzünden
adaşının banlanmasına tepkili misin?maalesef o raddeye kadar geldim malum şahıslar yüzünden
tepkimi sonuna kadar göstereceğimden kuşkunuz olmasınadaşının banlanmasına tepkili misin?