- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
Belhanda mi modric mi secimini yapmodric haberine 1 gram inanmiyorum ama modric 40 yasina olsa bile isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda mi modric mi secimini yapmodric haberine 1 gram inanmiyorum ama modric 40 yasina olsa bile isterim
Ultraslan sonda söyleyeceğini başta söylese olurdu. Hatta hiç açıklama yapmasalar.. .irfan geliyormu
Bunlardan sadece 4ü gider gibi
Böyle ağda gibi uzayan transferleri sevmiyorum yararlı da olmuyor zaten çok örneği varUltraslan sonda söyleyeceğini başta söylese olurdu. Hatta hiç açıklama yapmasalar.
Belli olmaz gene bu işler. Bekleyelim bakalım.
Böyle diretilen transferler hem oyuncuyu hem kulübü yorar. Göreceğiz
GSCimbom Mobile App
Belhanda mi modric mi secimini yap
kimlerBunlardan sadece 4ü gider gibi
Donk şener saracchi etebokimler
Aynen öyle al emre akbaba Alanya da efsaneydi. Bize geldi sakatlık falan derken şuan inanılmaz rahatsızım adamın takımda olmasından. Çok cılız oynuyor. Bu kadar cılız oynayacaksan çok kilit işler yapman lazım. O da yok. Takım koca bi hiç vala gözümde. Şuan formda olan marcao ve musleraya dokunmasınlar kim giderse gitsin ah vah demem.Böyle ağda gibi uzayan transferleri sevmiyorum yararlı da olmuyor zaten çok örneği var
Klas herif
başarılı olacak bence ama bakalım. Tatsiz oldu gelmesi
yokSana falcaonun gollerini gostereyim mi sami
Nando Arda Tasdemir. Linnes yillik 400-500k ya kalacaksa kalsin. Geri kalani bye bye
Omar bile as bakilmiyor Linnes gitsin baska sag bek bakilmaliNando Arda Tasdemir. Linnes yillik 400-500k ya kalacaksa kalsin. Geri kalani bye bye
Omar bile as bakilmiyor Linnes gitsin baska sag bek bakilmali
Valla ben elde fırsat varsa tüm bekleri değiştirme taraftarıyım.
Orta özürlüsü hepsi. Bi Taşdemir iyi kesiyor o da sakatlanıyo paso