Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1610841846439.webp

5 ay sonra yolcular

Ultraslan sonda söyleyeceğini başta söylese olurdu. Hatta hiç açıklama yapmasalar.. .
Belli olmaz gene bu işler. Bekleyelim bakalım.

Böyle diretilen transferler hem oyuncuyu hem kulübü yorar. Göreceğiz

GSCimbom Mobile App

Son düzenleme:
Ultraslan sonda söyleyeceğini başta söylese olurdu. Hatta hiç açıklama yapmasalar.
Belli olmaz gene bu işler. Bekleyelim bakalım.

Böyle diretilen transferler hem oyuncuyu hem kulübü yorar. Göreceğiz

GSCimbom Mobile App
Böyle ağda gibi uzayan transferleri sevmiyorum yararlı da olmuyor zaten çok örneği var

Malatya Adana Demirden Hamidou Traore için resmi teklif yapmış bunlar harbiden Youssufu bize kitlediler mi acaba

Böyle ağda gibi uzayan transferleri sevmiyorum yararlı da olmuyor zaten çok örneği var
Aynen öyle al emre akbaba Alanya da efsaneydi. Bize geldi sakatlık falan derken şuan inanılmaz rahatsızım adamın takımda olmasından. Çok cılız oynuyor. Bu kadar cılız oynayacaksan çok kilit işler yapman lazım. O da yok. Takım koca bi hiç vala gözümde. Şuan formda olan marcao ve musleraya dokunmasınlar kim giderse gitsin ah vah demem.

GSCimbom Mobile App

Klas herif

başarılı olacak bence ama bakalım. Tatsiz oldu gelmesi

Bu tarz uzayan zor transferlerde oyuncu üzerine çok beklenti oluşuyor.

Bir de yüksek rakamlara alınınca oyuncu beklentilerin altında eziliyor.

Ben zannetmiyorum ama umarım İrfancan gelirse bu baskının altından kalkar.

Şu an taraftar, yönetim ve teknik ekip olarak sanki dünyadaki tek merkez orta saha İrfancan gibi davranıyoruz.

Bunun sonu hiç iyi değil. Daha önce bir çok örneği var bir yenisi daha olmaz umarım.

Son düzenleme:
forumdakiler şakşakiyeye düşmüş anlaşılan. ortalıkta kimse yok doruk fotoğrafları atmaya başladığından beri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt