Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne top oynardık o dönem yaa. Saido tek başına yamyam gibi basıyordu heryere fakir makalelesiydi adam resmen 👏 hele son yarım saat 5 forvetle oynadığımız maçlar efsaneydi ya

......... Saido........
Kabze..İliç..Necati
....Hakan.. Ümit...

Melo gibi adamı 2015 yılında yolladık..Yolladık diyorum çünkü o dönem takımdaki yerli grup ve yerli sevici hamza ısarcı olsa kalırdı muhtemelen..Bizim taraftarlarda fener medyasının gazına gelip sanki sıradan bir oyuncu gitmiş muamelesi yaptılar...Yaşlı diye seviniyorlardı hatta.. 2015'te yaşlı dedikleri adam da 2021'de hala oynayan atiba'dan 6 ay küçüktü...
Melo göründüğü gibi bi adam değil yav. Tamam sahada varını yoğunu veriyordu da zaptetmesi zor adamdi. Sadece hamzaoglu dönemi değil hatırladığım yer dönem başı geç katılırdı sezona. Her sezon başı da klasik brezilya ya döneceğim demeçleri vardi. Yeteneği mi hirsi mi neydi bilmiyorum ama arayı da kısa sürede kapatirdi.

Bi fıtık amaliyatiyla sezonu kapatan hamit gerçeği varken bu adam nası baktiysa kendine çok kısa sürede geri dönmüştü. O donem tevaisine brezilya da devam ediyor her gün güçlendirme antrenmanlarina videolarını hatırlıyorum. Değişik bir adamdı ama taraftarın gördüğü gibi yuceltecek bir şeyi yoktu.

GSCimbom Mobile App

Ulan ne top oynardık o dönem yaa. Saido tek başına yamyam gibi basıyordu heryere fakir makalelesiydi adam resmen 👏 hele son yarım saat 5 forvetle oynadığımız maçlar efsaneydi ya

......... Saido........
Kabze..İliç..Necati
....Hakan.. Ümit...

Ulan su ankaragucu macini radyodan dinliyordum umit aktan denen adam 90 dakka umit karani yerin dibinr sokup cikartmisti adam uzatmada golu atinca dili gotune kacmisti su golu simdi atsa var gider inceler iptal eder var futbolun katilidir gol atiliyor sevinemiyorsun var umarim en kisa surede kalkar ofsayttan gol yemeyi bile ozledim

Yeni fiyaskomuz hayırlı olsun o zaman. Böyle demeç çok duyduk da icraat olmazdı. Sponsorlarda ki işin içine girdi şimdi? Yıllık 3m a formayı kiralayan adamlar modric ı mi getirecek komik

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt