- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.708
Ts maci sonra yazmis,ar. Baktim yaziyorBu modric ne ayak lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts maci sonra yazmis,ar. Baktim yaziyorBu modric ne ayak lan
Modric ne yahu adam 35 yasinda posasina dunya parami verecegiz sacma sapan haberler 35 yasinda messi ve ronaldo haric kimseyi istememBu modric ne ayak lan
Valla hiç de posası çıkmış gibi değil adam. Hala ligin en iyisi benceModric ne yahu adam 35 yasinda posasina dunya parami verecegiz sacma sapan haberler 35 yasinda messi ve ronaldo haric kimseyi istemem
Buraya geldimi bir sakatlanir sezonu kapatir bosverelim bana azman oyuncu lazim genc zenci tercih sebebiValla hiç de posası çıkmış gibi değil adam. Hala ligin en iyisi bence
Yok ben gelmesi için demiyorum zatenBuraya geldimi bir sakatlanir sezonu kapatir bosverelim bana azman oyuncu lazim genc zenci tercih sebebi
Sene sonu sözleşmesi bitiyo diye zaten haberler. Muhtemelen italya yapar ne işi var adamın trdemodric haberine 1 gram inanmiyorum ama modric 40 yasina olsa bile isterim
Olay ne?
Melo göründüğü gibi bi adam değil yav. Tamam sahada varını yoğunu veriyordu da zaptetmesi zor adamdi. Sadece hamzaoglu dönemi değil hatırladığım yer dönem başı geç katılırdı sezona. Her sezon başı da klasik brezilya ya döneceğim demeçleri vardi. Yeteneği mi hirsi mi neydi bilmiyorum ama arayı da kısa sürede kapatirdi.Melo gibi adamı 2015 yılında yolladık..Yolladık diyorum çünkü o dönem takımdaki yerli grup ve yerli sevici hamza ısarcı olsa kalırdı muhtemelen..Bizim taraftarlarda fener medyasının gazına gelip sanki sıradan bir oyuncu gitmiş muamelesi yaptılar...Yaşlı diye seviniyorlardı hatta.. 2015'te yaşlı dedikleri adam da 2021'de hala oynayan atiba'dan 6 ay küçüktü...
Ts maçından sonra sponsor durduk yere modric yazmışOlay ne?
GSCimbom Mobile App
Ulan ne top oynardık o dönem yaa. Saido tek başına yamyam gibi basıyordu heryere fakir makalelesiydi adam resmenhele son yarım saat 5 forvetle oynadığımız maçlar efsaneydi ya
......... Saido........
Kabze..İliç..Necati
....Hakan.. Ümit...
Sixt ts maci sonrasi modric yazmis insta postumuzaOlay ne?
GSCimbom Mobile App
komikYeni fiyaskomuz hayırlı olsun o zaman. Böyle demeç çok duyduk da icraat olmazdı. Sponsorlarda ki işin içine girdi şimdi? Yıllık 3m a formayı kiralayan adamlar modric ı mi getirecekkomik
GSCimbom Mobile App