- 25 Ocak 2010
- 53.465
- 39.138
- 3.923
Limit konusunu niye kimse haber yapmiyor peynir ekmek gibi topcu aliyo fb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşlilik iksirine içiyor acaba alkol uyuşturucuyla olacak iş değil bu
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben o maçta bile umutluydum25 sene sadece1 kere tek bir derbiden beklentim 0 oldu. O da pintolu sabrili sütçü saraçoğlu deplasmanıydı maç 0 0 bitti.Pinto o golü atsa belkide o zaman yenecektik bu şikecileri.Yani demem o ki bir yerde Galatasaray varsa orda daima umut vardır
beşiktaş iyi pres yaparak başkar bence çıkarmaz bizi.70.dakikada ilk isabetli şutu çektiğimizi görür gibiyim malesef.En mantıklısı 11 kişi yaslanıp , topu bjkye vermek ve kontra beklemek ama hocanın böyle bir şey yapacağını sanmıyorumBen de tam tersi bu maçı kaybetmeyecegimizi biliyorum Beşiktaş bizden iyi durumda değil hatta seri olarak kazandıkları maçlarda bile hakem kararları etkili oldu
Avrupa’ya gitme hakkını kazandıklarında Uefa haber yapar zaten bunları almıyoruz diye.Limit konusunu niye kimse haber yapmiyor peynir ekmek gibi topcu aliyo fb
Bu sene Evlat olarak Ardayi almasaydik suan bu puanlarda bile olamayabilirdik Hoca eskisi gibi gazlayamiyor takimi bunu saha icinde Arfa yapiyor bence.Futbolu biraktiktan sonra da Td olarak bizde baya is yapabilir Arda .Ne geldiyse basimiza bu evlatlardan geldi
Hücum hattı üst seviye bi takımdı. Orta sahası eksikti saidoo ext performans gostermisti. Simdinin taylanı gibi iste.Ya herkeslerden bisey rica edicem evet Gerets iyi hocaydi tartismasiz ama sakin ha bana ezbere o kadroyu boklamaya kalkmayin.
Yerli deyip asagilanan kadronun temel oyunculari:
Hakan sukur
Hasan şaş
Umit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Sasa Ilic
Mondragon
Ayhan Akman
Tomas
Song
Emre aşık
Ergün penbe
Sabri
Volkan arslan
Saidoo
Yalcin ayhan
Bu kadroyu kucumseyen gitsin yuzunu bol soguk suyla bi yikasin kendine gelsin.
Stoper hattı da çok iyidiHücum hattı üst seviye bi takımdı. Orta sahası eksikti saidoo ext performans gostermisti. Simdinin taylanı gibi iste.
Hafiften hocaya laf cakiyormussun gibi geldi reysOzornwafor ve bartugun sans bulması icin sakatlik,bela olmasin.sans bulduklarinda iyi değerlendirsinler ve direkt formayi alsinlar artik.semih kayadaki gibi cekemem.servet sakatlanacak,gokhan zan sakatlanacak da semih oynayacak.ölme esegim ölme
Ulan ne top oynardık o dönem yaa. Saido tek başına yamyam gibi basıyordu heryere fakir makalelesiydi adam resmenhele son yarım saat 5 forvetle oynadığımız maçlar efsaneydi ya
......... Saido........
Kabze..İliç..Necati
....Hakan.. Ümit...
geretsi sadece 2. oldu diye mi göndermiştik yoksa başka ekstra bir sebebi var mıydıGerets 2. senede de şampiyon olurdu bu arada
Mal mal berabere kalmıştık bir çok maçta
Hele 2 penaltı kaçırıp berabere kaldığımız bir Ankara maçı vardı herhalde, büyük mallıktı
Konya'ya karşı 3-1den 3-3 olan maç var o da öyle
bence o kadronun hücum hattı efsane idi hasan ve iliç ama özellikle hasan belkide kariyer sezonunu yaşamıştı o yıl.Stoper hattı da çok iyidi
Yıllarca o kalitede bir defans kuramadık bir daha
Eskiden Derwal varmis benim bildigim bide Gerets yabanci Tdler icinde bence en iyi bunlar bizim icin yanilmiyorsamGerets 2. senede de şampiyon olurdu bu arada
Mal mal berabere kalmıştık bir çok maçta
Hele 2 penaltı kaçırıp berabere kaldığımız bir Ankara maçı vardı herhalde, büyük mallıktı
Konya'ya karşı 3-1den 3-3 olan maç var o da öyle