- 4 Ağustos 2009
- 91.349
- 73.054
- 5.358
Kulüp hain kaynıyor. Alt yapı, sikot ekibi, teknik ekip, yonetim, ultravestiler.. Fatih hocam hainlerle mi savaşsın takımla mi ugrassin. Yazik.hocanın ekibinde de hain var ha. dışarıya bilgi akışı sağlayan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp hain kaynıyor. Alt yapı, sikot ekibi, teknik ekip, yonetim, ultravestiler.. Fatih hocam hainlerle mi savaşsın takımla mi ugrassin. Yazik.hocanın ekibinde de hain var ha. dışarıya bilgi akışı sağlayan
Bugün maca odaklanalim renkdaş transferleri haftaiçi halledeceğiz hayirlisiyla.Slm @Murat Kara abim abdestimi aldim takim elbisemi giyindim transferlerde gelisme varmi
Ben rasyonel adamım. Rakamlara bakarım. Kuzey afrikalı oyuncu performansları ortada.
Niye mucize bekleyim ki ?
Feghouli açık ara bu ülkeye gelen en yetenekli kuzey afrikalıydı işte. Yarım sezon müthiş oynadı, kalan 4.5 sene yatarak senin 5 milyonunu eritmekle meşgul.
ister adına iş ahlakı de, ister karakter de, ister coğrafya de , ister dna yapısı de. Bu net bir istatistik. Kuzey afrikalıysa bu kulübe almak salaklık.
Tüm zamanlara bakınca bi kalıcı başarısı olan Salah var, başka var mı kuzey afrikadan ? Onu da liverpool bulsun biz uğraşmayalım. özellikle bu yoklukta.
Lisene kuşları alıp sonra bedavaya kongre üyesi yaptırırsan tabiki dolup taşar hainler.Kulüp hain kaynıyor. Alt yapı, sikot ekibi, teknik ekip, yonetim, ultravestiler.. Fatih hocam hainlerle mi savaşsın takımla mi ugrassin. Yazik.
Para yok,limit yok,çözüm arayan var mı?Sanmıyorum.Irfan
Onyekuru
Mohamed
Yousuf
Visca
Bu oyuncuların alternatifi yok mu? Biz niye bekliyoruz transfer icin hala