Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben rasyonel adamım. Rakamlara bakarım. Kuzey afrikalı oyuncu performansları ortada.

Niye mucize bekleyim ki ?

Feghouli açık ara bu ülkeye gelen en yetenekli kuzey afrikalıydı işte. Yarım sezon müthiş oynadı, kalan 4.5 sene yatarak senin 5 milyonunu eritmekle meşgul.

ister adına iş ahlakı de, ister karakter de, ister coğrafya de , ister dna yapısı de. Bu net bir istatistik. Kuzey afrikalıysa bu kulübe almak salaklık.

Tüm zamanlara bakınca bi kalıcı başarısı olan Salah var, başka var mı kuzey afrikadan ? Onu da liverpool bulsun biz uğraşmayalım. özellikle bu yoklukta.

İstatistiğini veya çetelesini tutmadım, dolayısıyla kaç Afrikalı Amerikalı geldi ülkeye bilmiyorum. Çünkü varsa sorun cağrafya ile ilgili değil insan ile ilgilidir. Mesela Sergen’i hepimiz biliyoruz, Tugay’ı da... biri karakteri ile Avrupa’da kalıcılı oldu, diğeri müthiş yeteneğine rağmen yurtdışına çıkamadı. Ki Sergen bizzat bunu da kabul ediyor. İsterse tek bir kişi bile çıkmazsa Bi coğrafya, bu orda iyi oyuncu çıkmayacak demek değildir.
Etebo ilk geldiğinde “bu adamın futbol zekası kıt” dedim, bir arkadaş renginden dolayı dediğimi sanarak karşı çıktı. Ben rengini değil, daha içindeki oyununa bakarak demiştim. Ama sonra fark ettim ki Afrikalı siyahi futbolculara karşı böyle bir önyargı var. Oysa bir drogbanın zekasına bakarsan, ne kadar zeki olduklarını görebilirsin. Çok uzattım ama kısaca topçunun karakterine bakar, profesyonellerine analiz yaptırır ona göre alırsın. Münih’in Sergen’e yaptığı gibi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lyundama kupa macini kurtardigi icin cezalandirilmis. Herifi nasil bitiririm diye ugrasiyor herhalde. En onemli macta aboubakarin karsisinda belini döndüremeyen Donku oynatmak rezilliktir

Luyindama sahada olacak benim bildiğim. defans şener-luyi-marcao-saracchi

Irfan
Onyekuru
Mohamed
Yousuf
Visca

Bu oyuncuların alternatifi yok mu? Biz niye bekliyoruz transfer icin hala

Belhandayi bugün göreceğiz? Sözleşmeyi uzatın diyen arkadaşlar var bugün bakalim nasıl oynayacak

bugün maç falan oynanmaz bence sağlam kar yağışı var maşşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt