Fatih Aksoy
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2017
- 1.125
- 780
- 773
Vallahi dursun özbek baskandan özür dilerim, sana cok haksizlik yapmis baskanim afffetttttt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle ama hazır bir onyekuru zamanında adamı alıp hazırlasak bugün bjk bekleriyle stoperlerini çarpıştırırdıYalnız bu kadar iyi defans yapmışken onyekurunun 11'de olduğunu varsaydım,tek başına maçı alabilirmiş. Ulan apo hızlı bir kanat bile yok.![]()
Tinercilerin kadro bizimkinden ustun degil kesinlikle. Teknik adam huneri var tinercilerde. Kabullenmek lazim.Takım yenilik istiyor iki senedir ama yapılamıyor. Beşiktaş bu sene kısıtlı bütçesiyle takımı yeniledi.

Bende olsam istifa ederdim Taraftara sözüm var gitmeyeceğim dedim ama bu yönetim bana mobbing yapıyorYalnız şu yöneticinin arayıp "transfere ihtiyaç var mı hocam" demesi tam skandala ya. Yani hangi gezegende yaşıyorsun arkadaş, hafta içi yer yerinden oynamış hoca, yönetim utraslan, normal taraftar hepsi birbirine girmiş. Sinir stres üst seviye arayıp transfere gerek var mı demek nedir ya.
Ben hocanın yerinde olsam bugün istifa ederim çok ciddiyim. Naparsanız yapın artık derim. Yönetim zaten seçilemeyeceğini adı gibi biliyor para ol aldığı için de cepten vermek istemiyorlar çok belli. Bu durumda hocanın yeri de olsam dakika durmam zira hafta içi ettiği lafları yemek şu kariyerdeki adama yakışmıyor. Zaten 70 yaşına merdiven dayamışsın uğraşma hocam istifa et de kadronun gerçek değerini millet bi görsün...
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya yapmazsak demisler mi ciddi ciddi? Hoca bunu dedi mi?
Arda bunu başardıonyekuru kendini kovdurtmazsa monacodan , bular becerip alamaz , ancak kendini transfer etmesi lazım onyekurunun
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi