Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi dursun özbek baskandan özür dilerim, sana cok haksizlik yapmis baskanim afffetttttt

cagne'ye 13 m veren adam galatasaray'ın geleceğini karartamam diyor.

galatasaraylıyım diyen vedatı fener'e kaptırıyorsun, adam 17ye lazio'ya gidiyor. vedat'ın parasıyla 2 takım kurdu adamlar.

mhy her ne kadar leş bi topçu olsa da onu da fener'e kaptırıyorsun.

onyekuru 6 aydır kadro dışı, adam galatasaray için yanıp tutuşuyor karısını istanbula yolluyor. allah bilir bizden başka talibi bile yoktur şu adamı bile getiremiyorsun.

bir de televizyona çıkmış yok ben galatasaray'ın geleceğini karartamam diye saçmalıyorsun bi git allah aşkına.

İrfan la uğraşacaklarına forvet ve hızlı kanat lazım. İrfan ın tek başina gelmesi hiç birşeyi değiştirmez.

Yalnız şu yöneticinin arayıp "transfere ihtiyaç var mı hocam" demesi tam skandala ya. Yani hangi gezegende yaşıyorsun arkadaş, hafta içi yer yerinden oynamış hoca, yönetim utraslan, normal taraftar hepsi birbirine girmiş. Sinir stres üst seviye arayıp transfere gerek var mı demek nedir ya.

Ben hocanın yerinde olsam bugün istifa ederim çok ciddiyim. Naparsanız yapın artık derim. Yönetim zaten seçilemeyeceğini adı gibi biliyor para ol aldığı için de cepten vermek istemiyorlar çok belli. Bu durumda hocanın yeri de olsam dakika durmam zira hafta içi ettiği lafları yemek şu kariyerdeki adama yakışmıyor. Zaten 70 yaşına merdiven dayamışsın uğraşma hocam istifa et de kadronun gerçek değerini millet bi görsün...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız şu yöneticinin arayıp "transfere ihtiyaç var mı hocam" demesi tam skandala ya. Yani hangi gezegende yaşıyorsun arkadaş, hafta içi yer yerinden oynamış hoca, yönetim utraslan, normal taraftar hepsi birbirine girmiş. Sinir stres üst seviye arayıp transfere gerek var mı demek nedir ya.

Ben hocanın yerinde olsam bugün istifa ederim çok ciddiyim. Naparsanız yapın artık derim. Yönetim zaten seçilemeyeceğini adı gibi biliyor para ol aldığı için de cepten vermek istemiyorlar çok belli. Bu durumda hocanın yeri de olsam dakika durmam zira hafta içi ettiği lafları yemek şu kariyerdeki adama yakışmıyor. Zaten 70 yaşına merdiven dayamışsın uğraşma hocam istifa et de kadronun gerçek değerini millet bi görsün...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende olsam istifa ederdim Taraftara sözüm var gitmeyeceğim dedim ama bu yönetim bana mobbing yapıyor
benim üzerimden prim yapıyorlar Galatasaray'ın bana ne zaman ihtiyacı olursa yine göreve gelirim ama bu yönetimle çalışmam
diyip bırakmalı sırtımda taşırım

Ustanın eline unu .. yağı..şekeri az ver... ondan sonra da pasta neden tatsız tutsuz..

Çözümü ne ustayı kovalım öyle mi ?

Yapmayın en son hocaya laf diyeceksiniz...

Oyuncu alıp satmadan aciz bi yönetimin elinde hoca harcanacak biri değildir..

Yaşayan efsanemizdir o bizim.. bize bazılarının milyar transfer yaparak bile yanına yaklaşamadığı kupaları aldırdı..

Yeni yetmeler değirmen gibi günlük yaşadıkları için en ufak bi başarısızlıkta hemen öğütüyorlar

Bu takım bu kadar kolay pes etmeyecek göreceksiniz

Ulan hiçbir şey istemiyorum,onyekuruyu getir bize yeter. Bu kadar kötü gözükme. 6m€ opsiyon olsun umrumda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt