Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Şu kulüpte akıllı gram kadar zekaları olan birileri varsa bursa nın gençlerini alıp transferi kapatsınlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eafc olarak teşekkür ederiz.Emre akbabaya zam yapılsın zam nerde kaldı yeni sozlesme yönetim uyuma değerlerimize cocuklarimiza sahip çıkalım
white walker reis dönünce arkada çay içiyor numarası yapan renkdaşımızı yönetimin üstüne salmak lazım. arkalarında 2 yudum çay içsin 1 hafta dayanamaz bu yönetim.Bu adam sizin kadar akıllı değilmiş demek ki @Albayrak @Gunay
Bunlara da çok laf ettik , hala da ediyorum ama hiç değilse çalıştıkları hocalara hiç bu denli bir düşmanlık sergilemediler. Kamera karşısına çıkıp sorumluluğu paylaştılar.
Ekli dosyayı görüntüle 108741
keyfi yerinde zaten top oynamadan sahaya cikiyor, meslegine ihanet edip forma ile ödüllendiriliyor akbaba falan. biri de demiyor ki are you player diye. topuk pasi falan deniyor hala sanki basit bir topu kontrol edebiliyor da..Juve maçına bakıyorum..
Ben Emre akbaba nın ve türevlerinin yerli tembellerin yerinde olsam izlerken utancımdan yerin dibine giderdim..
Adam defansa gelip pres yapıyor rakibe basıyor ..
Takımı adına savaş veriyor ..
Ama adım gibi eminimki tv de futbol bile izlemiyorlardır
valla inşallah transfer yapamaz bu yönetim. çünkü biliyorum 2-3 doğru isim alsalar gene aday olmaya çalışacaklar allah korusun. 1 sene sevinip 3 sene ağlayacağıma bu seneyi verelim bitsin bu çile. allah cezasını versin böyle yönetimin. 40 transfer yaptık diyor birde senin yaptığın transferlere tüküreyim ben pü abv
karakullukçu uzun bir aradan sonra yönetimi en akıllı eleştiren adam oldu
tebrik ederim
hocaya yanlasa da yönetimi çok iyi yerlerden eleştirdi