Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kulüpte akıllı gram kadar zekaları olan birileri varsa bursa nın gençlerini alıp transferi kapatsınlar..

Şu adam başkan olsa keşke
Screenshot_2021-01-18-00-19-12-995_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu Denizli maçı bizim için önemli alırsak hafta içi hem Bjk hemde Fener muhtemelen puan kaybedecek tekrar yaklaşırız.

Juve maçına bakıyorum..

Ben Emre akbaba nın ve türevlerinin yerli tembellerin yerinde olsam izlerken utancımdan yerin dibine giderdim..

Adam defansa gelip pres yapıyor rakibe basıyor ..
Takımı adına savaş veriyor ..

Ama adım gibi eminimki tv de futbol bile izlemiyorlardır

valla inşallah transfer yapamaz bu yönetim. çünkü biliyorum 2-3 doğru isim alsalar gene aday olmaya çalışacaklar allah korusun. 1 sene sevinip 3 sene ağlayacağıma bu seneyi verelim bitsin bu çile. allah cezasını versin böyle yönetimin. 40 transfer yaptık diyor birde senin yaptığın transferlere tüküreyim ben pü abv

Bu adam sizin kadar akıllı değilmiş demek ki @Albayrak @Gunay
Bunlara da çok laf ettik , hala da ediyorum ama hiç değilse çalıştıkları hocalara hiç bu denli bir düşmanlık sergilemediler. Kamera karşısına çıkıp sorumluluğu paylaştılar.

Ekli dosyayı görüntüle 108741
white walker reis dönünce arkada çay içiyor numarası yapan renkdaşımızı yönetimin üstüne salmak lazım. arkalarında 2 yudum çay içsin 1 hafta dayanamaz bu yönetim.

Juve maçına bakıyorum..

Ben Emre akbaba nın ve türevlerinin yerli tembellerin yerinde olsam izlerken utancımdan yerin dibine giderdim..

Adam defansa gelip pres yapıyor rakibe basıyor ..
Takımı adına savaş veriyor ..

Ama adım gibi eminimki tv de futbol bile izlemiyorlardır
keyfi yerinde zaten top oynamadan sahaya cikiyor, meslegine ihanet edip forma ile ödüllendiriliyor akbaba falan. biri de demiyor ki are you player diye. topuk pasi falan deniyor hala sanki basit bir topu kontrol edebiliyor da..

valla inşallah transfer yapamaz bu yönetim. çünkü biliyorum 2-3 doğru isim alsalar gene aday olmaya çalışacaklar allah korusun. 1 sene sevinip 3 sene ağlayacağıma bu seneyi verelim bitsin bu çile. allah cezasını versin böyle yönetimin. 40 transfer yaptık diyor birde senin yaptığın transferlere tüküreyim ben pü abv

messi bruyne van dijk üçlüsünü bile indirseler seçilme imkanları yok

bizimkiler yağlı kontratı kaptıktan sonra yatışa geçiyolar,hiç kendimi geliştireyim derdi yok adamlar da.

nereden nereye millet bize imrenerek bakarken kıçıyla güler oldu artık biz imrenen taraf olduk emeği geçenlerin yüzü gülmesin

karakullukçu uzun bir aradan sonra yönetimi en akıllı eleştiren adam oldu

tebrik ederim

hocaya yanlasa da yönetimi çok iyi yerlerden eleştirdi

Daha dinamik hareketli bir takıma ihtiyacımız var. Şapkadan tavşan çıkaran zamanın istenmeyen adamı feguli olmayınca görüyoruz ki hicbiseyiz. Linnes sağda top sürüyor oğulcan koşu yapacağına olduğu yerde çizgidebekliyor. Linnes 30mt top sürdükten sonra 3mt yanındaki oğulcan a atıyor pası. Sonuç top kaybı.

Bu vb dünyanın topunu kaybettik. Hiç mi görmüyorlar bunların yaptığı hataları bu basit şeyler puanlar kaybettiriyor.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt