Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.102
- 36.620
- 2.773
sezon bitiminde pek çok oyuncumuzla yollar ayrılmalıdır diyen kaç kişiyiz
yeni başkan yeni yönetim yeni hoca yeni kadro diyelim mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezon bitiminde pek çok oyuncumuzla yollar ayrılmalıdır diyen kaç kişiyiz
Ozan ve Garry başka da yok he bide belki Cavandadır ama emin değilim.Belhanda da satılacaktı ama hoca engel oldu maalesef keşke olmasaymış kendisi de pişmandır eminim o parayla Savanier’i almıştık şimdiye tabi nası topçu bilmiyorum ama istatistikleri gayet iyi.Mustafa Cengiz yonetimi Ozan Kabak haric kac tane oyuncu sattilar? Badou’ya zaten Dursun varken teklif gelmisti onu saymayalim.
3.5 civarı hayır diyilmez irfana , pekte haz etmiyorum zaten şımarık yerlilerden , Oğulcan Taylan sürekli sosyal medyada falan , Emre Taşdemir gibi efendi çocuk olsunlar, hiç sesi çıkmıyor elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorBizim acil ihtiyacimiz İrfan değil sağlam kazık yiyerek bir şekilde alacaklar. Kanat,forvet ve Taylan a alternatif alınması lazım. Sadece İrfan gelirse değişen birşey olmaz.
yeni başkan yeni yönetim yeni hoca yeni kadro diyelim mi
Haydaaaaa
Rakipler yedeğin yedegini alıyor , bizim Orta Sahamız Taylan a emanet . Yazık
Bizim acil ihtiyacimiz İrfan değil sağlam kazık yiyerek bir şekilde alacaklar. Kanat,forvet ve Taylan a alternatif alınması lazım. Sadece İrfan gelirse değişen birşey olmaz.
Yok bitti o. Terimin bugünkü aciklamasindan sonra tambu transfer sezonuda irfan can diye uyuturlar bizi
her transfer sezonunda bir isim çıkıyor ve alamıyoruz. alabildiğimiz tek adam falcao
Yok bitti o. Terimin bugünkü aciklamasindan sonra tam
bitti derken geldi anlamındamıYok bitti o. Terimin bugünkü aciklamasindan sonra tam