Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz yonetimi Ozan Kabak haric kac tane oyuncu sattilar? Badou’ya zaten Dursun varken teklif gelmisti onu saymayalim.
Ozan ve Garry başka da yok he bide belki Cavandadır ama emin değilim.Belhanda da satılacaktı ama hoca engel oldu maalesef keşke olmasaymış kendisi de pişmandır eminim o parayla Savanier’i almıştık şimdiye tabi nası topçu bilmiyorum ama istatistikleri gayet iyi.

Bizim acil ihtiyacimiz İrfan değil sağlam kazık yiyerek bir şekilde alacaklar. Kanat,forvet ve Taylan a alternatif alınması lazım. Sadece İrfan gelirse değişen birşey olmaz.
3.5 civarı hayır diyilmez irfana , pekte haz etmiyorum zaten şımarık yerlilerden , Oğulcan Taylan sürekli sosyal medyada falan , Emre Taşdemir gibi efendi çocuk olsunlar, hiç sesi çıkmıyor elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyor

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konu o yada bu futbolcu değil yönetim transfer yapmak istemiyor
transfer olsa da bu tatsızlık devam edecek gibi

Arkadaşlar luyindama bence o sans golu dakikasına kadar çok iyiydi adami bitirmeyin futbol bu hata elbette olacak ve bence bitmiş bisey yok iki hızlı adam gecen kanat iyi bir santrfor iyi bir orta saha tabi şut ve frikik yeteneği olan orta saha ile takim ayağa kalkar bugun diagne atılması oyun farklı olabilirdi hemen içinizi karartmayın

Yönetim takımı sabote ediyor . Abdurrahim Albayrak bir daha stada maç izlemeye bile gelmesin .

Bizim acil ihtiyacimiz İrfan değil sağlam kazık yiyerek bir şekilde alacaklar. Kanat,forvet ve Taylan a alternatif alınması lazım. Sadece İrfan gelirse değişen birşey olmaz.

Orta sahanın ortası hepsinden önemli. Orada Belhanda vs oynadıkça iflah olmamız imkansız. Banega tarzı birini almamız lazım ama malesef öyle bir arayış bile yok.

bu transfer sezonuda irfan can diye uyuturlar bizi

her transfer sezonunda bir isim çıkıyor ve alamıyoruz. alabildiğimiz tek adam falcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt