Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son mesajlara bakıyom da karı kız muhabbeti olduğuna göre gram transfer gelişmesi yok besbelli

Geldiğinden bu yana kendisine deli gibi küfür eden taraftara çiçek mi dağıtsın? Birisi senin "üzülerek söylüyorum" sürekli ailene küfür etse ne diyeceksin bir söylesene bana
bunun kadar yeteneksiz olupta tahammül edilen başka futbolcu görmedim her maç küfür ediliyomuş gibi abartmaya gerek yok evine dön diyen taraftara bile küfür eden kendisi ona küfür edilince mağduru oynamasına gerek yok,şunu savunmak için yapmadığınız kalmadı amacınız neyse anlamadım..

transfer yapilsa bile hoca yeni sözlesme imzalama arefesinde olan emre akbaba'yi keser mi?
253-1583089104.webp

sonradan olma osmanlıcı kurbağaya bak hele. yalnız uzaklardayken bile bizi iyi tahlil etmiş ha hangi ata oynayacağını iyi biliyor. yerli yalakalardan çok daha iyi yalıyor. sınır ve utanma yok.

Ne bileyim Bir insan bu konularda çok tutucuysa bu kadar duyarlıysa alman milli takımını seçmez diye düşünüyorum.
Bu yüzden kendisi samimiyetsiz, çoğu futbolcu gibi paragöz karaktersizin teki..

Ne bileyim Bir insan bu konularda çok tutucuysa bu kadar duyarlıysa alman milli takımını seçmez diye düşünüyorum.
Bu yüzden kendisi samimiyetsiz, çoğu futbolcu gibi paragöz karaktersizin teki..
yalakalığı da çok düz yapıyor. hani insan biraz altını doldurur. bu çaptan düşünce yanlamaya başladığını çok belli etti, acemice laflar, yaranmak için takla atmadığı kaldı bi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt