Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
son mesajlara bakıyom da karı kız muhabbeti olduğuna göre gram transfer gelişmesi yok besbelli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun kadar yeteneksiz olupta tahammül edilen başka futbolcu görmedim her maç küfür ediliyomuş gibi abartmaya gerek yok evine dön diyen taraftara bile küfür eden kendisi ona küfür edilince mağduru oynamasına gerek yok,şunu savunmak için yapmadığınız kalmadı amacınız neyse anlamadım..Geldiğinden bu yana kendisine deli gibi küfür eden taraftara çiçek mi dağıtsın? Birisi senin "üzülerek söylüyorum" sürekli ailene küfür etse ne diyeceksin bir söylesene bana
3 sene daha küfrederizHiçbir şey demeyeceksin? ahahahaha..
Peki üstat leş gibi oynayan adamı bir 3 sene daha izleyeceksiniz haberiniz olsun![]()
Yusuf'u 5 milyona almis gibi bakiyor A.Rahim
ayrıca rahatsiz oluyosa da gitsin baska kulube kimseyo zorla tutmuyoruzKendini Belhanda'nın yerine koy taraftar senin ailene, karına, çocuğuna laf edecek sen ne diyeceksin? Özür mü dileyeceksin![]()
En iyi oynadığı maçlardan birisiydi ve küfür yedi adam küfür ettiyse bile sonuna kadar haklı diyorum ben.
transfer yapilsa bile hoca yeni sözlesme imzalama arefesinde olan emre akbaba'yi keser mi?
ayrıca rahatsiz oluyosa da gitsin baska kulube kimseyo zorla tutmuyoruz

Abdurrahim'e 250'liralik kaysi paketi verip 3 milyon euro'suna konmuşlar sankiYusuf'u 5 milyona almis gibi bakiyor A.Rahim
bunu neden şutlamışlar gene reis![]()
Aleix García - Player profile 20/21
Aleix García, 23, from Spain ➤ SD Eibar, since 2020 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €1.80m ➤ * Jun 28, 1997 in Ulldecona, Spainwww.transfermarkt.com
bunu neden şutlamışlar gene reis
dinamodan bize bişeyler düşer belki çökmek lazım o haldeoynatmamışlar ztn klüpte batıyor sanırım
sonradan olma osmanlıcı kurbağaya bak hele. yalnız uzaklardayken bile bizi iyi tahlil etmiş ha hangi ata oynayacağını iyi biliyor. yerli yalakalardan çok daha iyi yalıyor. sınır ve utanma yok.
yalakalığı da çok düz yapıyor. hani insan biraz altını doldurur. bu çaptan düşünce yanlamaya başladığını çok belli etti, acemice laflar, yaranmak için takla atmadığı kaldı bi.Ne bileyim Bir insan bu konularda çok tutucuysa bu kadar duyarlıysa alman milli takımını seçmez diye düşünüyorum.
Bu yüzden kendisi samimiyetsiz, çoğu futbolcu gibi paragöz karaktersizin teki..