Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben memnun degilim taylandan rts. Orta saha ve hucum hattındaki hicbir oyuncudan memnun degilim. Bu adamlar rotasyon oyuncuları olur ancak. Bizim taylanin yedegine ihtiyacimiz yok. Taylan ztn normal sartlarda yedek bekler. Cok saglam bi dos lazım bize. Dün bjk macinda da gorduk bizim orta sahamız vasat bile değil

josef süpürdü bizim orta sahayı. taylan formda olduğunda oynar belki ama genel seviyesi galatasaray'da yedek olmaya yeter. fakat şu an şartlar çok kötü olduğu için takımın kritik oyuncusu durumunda.

Abdurrahim Albayrak Mayıs’tan sonra stada maç izlemeye bile gelmesin . Gitsin Başakşehir kombinesi alsın , ya da Ali Koç un pasta yidiricisi olsun . ( başka bir ise yaramaz )

Ben memnun degilim taylandan rts. Orta saha ve hucum hattındaki hicbir oyuncudan memnun degilim. Bu adamlar rotasyon oyuncuları olur ancak. Bizim taylanin yedegine ihtiyacimiz yok. Taylan ztn normal sartlarda yedek bekler. Cok saglam bi dos lazım bize. Dün bjk macinda da gorduk bizim orta sahamız vasat bile değil

Hala gelip taylan guzellemesi yapmaya grk yok. Gercekler kabak gibi ortada.
Taylan ı beğenme yada beğenmeme gibi bir lüksümüz yok zaten .

IMG_1644.webp

Hahah :asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerim Frei ın sözleşmesi karşılıklı feshedilmiş . Bence kaçırılmayacak bir oyuncu . Oyunun son bölümünde girip , enerjisiyle katkı sağlayabilir

Kimse kusura bakmasın, bunlara emir geldi malum yerden ve ligi eziklere peşkeş çektiler.

Yalı çocuğu boşuna ikide bir ziyarete gitmiyor.

Apo ve Cengiz açık açık ihanet ediyorlar.

Umarım küçük ezikler alır ligi.

fenerin battığı gün, Türk futbolu kendine gelir.

Hayatımda bu .... çocuklarından nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim.

galatasaray'a kayyum gelirse
işte o zaman kendimize geliriz derim

Bu limit isleri Feneri hic etkilemiyor galiba. Bunlarin maasin limiti bizimkinden pek cok dusukken adamlar onca oyuncu aldi ve dusuk maasa oynamiyacak oyuncular. Ustune birde 5m euroluk Ozil. Bizde anasini satim Onyeden baska kimseyi alamiyoruz parasizliktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt