Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener her ne kadar usülsüz bile olsa yarısı çöp bile olsa yapıyor bi şekilde transfer. Tisserand-Lemos-Sosa-Perotti-Ademi-Cisse-Sinan belki çöp transferler oldu ama mesela Pelkas olmasaydı şuan 10.olurlardı belki. Topladıkları puanların 3te 2si Pelkas-Caner sayesinde. Bi şekilde yapacaksın transferi bizde Taylan sakatlansa yerine oynatacak adam yok.

Bariz orta saha,kanat,forvet,sağ bek eksikliği var ama yönetimin umrunda değil. Galatasaray tarihinin en boktan en beceriksiz yönetimi

O kadar sıkışık fikstüre giriyoruz ki transfersiz adım atamayız bunu bile takmıyorlar.

images (3).webp

Nerden nereye bee

Ya artık kesinlikle inanıyorum ki ne yaparsanız yapın şampiyon belli, siz takılın tarafımız belli kimseye de söylemeyin hocayı başarısız bulsun taraftar dendi. Yönetim de bunu empoze etmeye çalışıyor sanırım. Destekli transferlerden, yanlı tff den hakemlerden, maç içi kararlardan, oyuncularımıza asla teklif gelmemesinden, kadro dışı adamı bile getir(e)memelerinden belli. Zor durumda kalınca hadi storelara demeyi iyi bilirsiniz. Haram zıkkım olsun sizin gibi yönetime hakkım.

İsmail Coulibaly i almayıp

sadece Taylan anlamında demiştim . Taylan dan hepimiz memnunuz . Ama bir oyuncunun bu yükü kaldırması mümkün değil
Ben memnun degilim taylandan rts. Orta saha ve hucum hattındaki hicbir oyuncudan memnun degilim. Bu adamlar rotasyon oyuncuları olur ancak. Bizim taylanin yedegine ihtiyacimiz yok. Taylan ztn normal sartlarda yedek bekler. Cok saglam bi dos lazım bize. Dün bjk macinda da gorduk bizim orta sahamız vasat bile değil

Hala gelip taylan guzellemesi yapmaya grk yok. Gercekler kabak gibi ortada.

Onyekurunun yanında Kerım Freı transferını ısterım sahsen hareketlı oyuncuları severım anlamadıgım o kadar yeteneklı adam nasıl beklenen sevıyelere gelemedı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt