Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.313
- 945
- 658
Bizim yönetim zülfo ağayı bile kabız yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener her ne kadar usülsüz bile olsa yarısı çöp bile olsa yapıyor bi şekilde transfer. Tisserand-Lemos-Sosa-Perotti-Ademi-Cisse-Sinan belki çöp transferler oldu ama mesela Pelkas olmasaydı şuan 10.olurlardı belki. Topladıkları puanların 3te 2si Pelkas-Caner sayesinde. Bi şekilde yapacaksın transferi bizde Taylan sakatlansa yerine oynatacak adam yok.
Bariz orta saha,kanat,forvet,sağ bek eksikliği var ama yönetimin umrunda değil. Galatasaray tarihinin en boktan en beceriksiz yönetimi
kim bu Kolpacı
Eger Diagneyi satin alma opsiyonu ile kiraliyacaklarsa , o opsiyoni kullanmazlar. Onlar kiralik sonu 8 milyon verelim derlerse biz simdi 5 milyon ver senin olsun diyelim , yoksa sezon sonu geri döneceği kesin
sadece Taylan anlamında demiştim . Taylan dan hepimiz memnunuz . Ama bir oyuncunun bu yükü kaldırması mümkün değilTaylanin su takimda yeri tartisilmasiz su an. Adam gayet iyi oynuyor. Mac secenlere laf soylemek gerekir bence.
Ben memnun degilim taylandan rts. Orta saha ve hucum hattındaki hicbir oyuncudan memnun degilim. Bu adamlar rotasyon oyuncuları olur ancak. Bizim taylanin yedegine ihtiyacimiz yok. Taylan ztn normal sartlarda yedek bekler. Cok saglam bi dos lazım bize. Dün bjk macinda da gorduk bizim orta sahamız vasat bile değilİsmail Coulibaly i almayıp
sadece Taylan anlamında demiştim . Taylan dan hepimiz memnunuz . Ama bir oyuncunun bu yükü kaldırması mümkün değil