- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Bahattin baskanin futbol bilgisi de cok üst düzey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanın zengin olması önemli ama futbolu bilmesi daha önemli bir de siyasette eli ayağı olmalı Bahattin Demirbilek ilk 2 kriteri sağlıyor 3. Kriteri ise yanına alacağı birkaç siyasi yardımcı ile kolay çözülür önümüzdeki sezon ffp anlaşması bitiyor ve Türk Telekom stat isim hakkından bilmem kaç milyon Euro geliyor bu sezonu geçtim şampiyon olmayalım yeter ki şu adamı seçelim başkanlığa ve Fatih Terim ile 3 yıllık sözleşme imzalayalim sonra gönül rahatlığıyla yaz transfer sezonunda transfer show yaparız hem belki önümüzdeki sezon maçlar da seyircili oynanır
abdürrahim albayrak gibi biri anca oyuncularin ödemelerini yapabilir. moral-motivasyon saglayip bunlara abilik yapabilir. abdürrahim albayrak yöneticilik yapamaz. galatasaray seviyesindeki köklü kulüplerin yönetiminde böyle biri daha var midir?Mustafa Cengiz den hickimse kötü olamaz çünkü M.Cengizin seçimi yanlış apdurrahim Yusuf olduğu sürece isterse Abramovic gelsin birşey değişmez, Ünal Aysal bunu floryaya hapis etmişti kovmak için çok cabalamisti , bizde apdurrahim kovulurmu diye Aysala küfür ediyorduk
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bana sorarsan koyun bile güdemez, abiyede ihtiyaç yokabdürrahim albayrak gibi biri anca oyuncularin ödemelerini yapabilir. moral-motivasyon saglayip bunlara abilik yapabilir. abdürrahim albayrak yöneticilik yapamaz. galatasaray seviyesindeki köklü kulüplerin yönetiminde böyle bir karikatür daha var midir?
Atakan bos yapmaz ya bu konuda xd niye yapsinSucukcu mu çıktı![]()
O değil ya , benzetmiş sadece
Amaç başka , araç başka , her türlü huzura erişeceğizKaç gündür russia diyoruz,bu bir mesaj mıydı ?![]()
Abdürrahim AlbayrakLevent Tuzemen adı bende saklı bir başkan adayı var tüm adayları tek çatı altında toplayacak çalışmaları devam ediyor tüm camiayı birleştirecek bir başkan adayı kesinleşince açıklayacağım demişti gecenlerde kimden bahsediyordu
Sonradan adamın fotoları ile yanyana baktım da , benziyor baya.Atakan bos yapmaz ya bu konuda xd niye yapsin
Üstad beğendiysen tt yapsınlar.vay be. durinin soyundan geliyor büyük ihtimal. kral adam