Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın zengin olması önemli ama futbolu bilmesi daha önemli bir de siyasette eli ayağı olmalı Bahattin Demirbilek ilk 2 kriteri sağlıyor 3. Kriteri ise yanına alacağı birkaç siyasi yardımcı ile kolay çözülür önümüzdeki sezon ffp anlaşması bitiyor ve Türk Telekom stat isim hakkından bilmem kaç milyon Euro geliyor bu sezonu geçtim şampiyon olmayalım yeter ki şu adamı seçelim başkanlığa ve Fatih Terim ile 3 yıllık sözleşme imzalayalim sonra gönül rahatlığıyla yaz transfer sezonunda transfer show yaparız hem belki önümüzdeki sezon maçlar da seyircili oynanır
ESTA, ödülünü Erdoğan'ın elinden aldı - GÜNCEL Haberleri

Levent Tuzemen adı bende saklı bir başkan adayı var tüm adayları tek çatı altında toplayacak çalışmaları devam ediyor tüm camiayı birleştirecek bir başkan adayı kesinleşince açıklayacağım demişti gecenlerde kimden bahsediyordu

Mustafa Cengiz den hickimse kötü olamaz çünkü M.Cengizin seçimi yanlış apdurrahim Yusuf olduğu sürece isterse Abramovic gelsin birşey değişmez, Ünal Aysal bunu floryaya hapis etmişti kovmak için çok cabalamisti , bizde apdurrahim kovulurmu diye Aysala küfür ediyorduk

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abdürrahim albayrak gibi biri anca oyuncularin ödemelerini yapabilir. moral-motivasyon saglayip bunlara abilik yapabilir. abdürrahim albayrak yöneticilik yapamaz. galatasaray seviyesindeki köklü kulüplerin yönetiminde böyle biri daha var midir?

Yaz transfer doneminden beri hem bizi hem de hoca’yi oyaliyorlar. Aradaki puan farki sadece 5. Daha 22 mac var. Sadece 3 transfer istedik, rakipler transfer yapip duruyor, biz ise sadece 3 oyuncu istedik. Bir de hoca’ya ya transfer yapmazsak diyen bir yonetici var...

Adam kongre üyesi ama tüzüğe göre aday olabilmesi için asgari 10 seneyi tamamlaması gerekiyor. Bu şartı sağlıyor ise Başkan seçilmesi, İnan Kıraç'ın bir işaretine bakar fakat liselilerin Cengiz yönetiminden sonra meydanı bu dönem için alaylılara bırakacağını düşünmüyorum.

her şey bitti şimdi Ali koçun karşısına zengin adam mı çıkarmaya karar verdik.

olm kendinize gelin lan

Mensahi Beşiktaş'a mert Hakan yandaşı da Fenerbahçe'ye kaptirdiktan sonra ben tamam demiştim bu yönetim artık durmaz gider diye şimdi siz mensah ile mert Hakan çok kötü oynuyor yav iyi ki almamisiz diyebilirsiniz ama iki oyuncu da Fatih Terim'in elinde çok daha iyi olurlardı eminim

Bahattin eski tribün çocuklarındandır. Taraftarın dilinden iyi anlar. Haldun üstünel ilede tribünden arkadaşlar. Apar topar twitter da tag açılmalı

Güzel bir tt çalışması için yetkili arkadaşları göreve davet ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt