Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesut yillik 5 milyon euro garanti para

+ 3 yila yayilmis 5 milyon euro imza parasi
+ mac basi 50 bin euro
+ 1.5 milyon euro bonuslar (samp ligi falan filan)

toplam yillik kazanci ortalama:

9 Milyon Euro
Fener'e geçirmişler yine bu oyuncudan bu saatten sonra bir hayır gelmez bariz yatmaya geliyor fiziksiz biri zaten tek artısı tekniği ve paslarıydı onu da kaybetmişse vay fenerin haline Sosa'dan hallice Mesut Özil'e boş yere paraları bayıldılar

Fener'e geçirmişler yine bu oyuncudan bu saatten sonra bir hayır gelmez bariz yatmaya geliyor fiziksiz biri zaten tek artısı tekniği ve paslarıydı onu da kaybetmişse vay fenerin haline Sosa'dan hallice Mesut Özil'e boş yere paraları bayıldılar
halkın vergilerinden çıkar parası , bir ara Başakşehir için Arda'nın parasını nasıl odediysek , odettirirler

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mesut yillik 5 milyon euro garanti para

+ 3 yila yayilmis 5 milyon euro imza parasi
+ mac basi 50 bin euro
+ 1.5 milyon euro bonuslar (samp ligi falan filan)

toplam yillik kazanci ortalama:

9 Milyon Euro

algı yapmayalım lütfen

yıllık 5 milyon euro garanti maaşının yarısını puma diğer yarısını arsenal ödeyecek
imza parasını 3 yıl taksitle acun ödeyecek
fb mesuta yalnızca maç başı ödeyecek ayrıca oynamadığı maç başına arsenal fenere 50bin euro ödeyecek
bonuslara hak kazanamayacağı için o konuda ekstra bir sponsor bulunmadı

yani fenerbahçeninn kasasından mesut için (oynadığı maç - oynamadığı maç sayısı) x 50bin euro gibi bir meblağ çıkacak yıllık.

y. sabuncuoğlu

algı yapmayalım lütfen

yıllık 5 milyon euro garanti maaşının yarısını puma diğer yarısını arsenal ödeyecek
imza parasını 3 yıl taksitle acun ödeyecek
fb mesuta yalnızca maç başı ödeyecek ayrıca oynamadığı maç başına arsenal fenere 50bin euro ödeyecek
bonusları hak kazanamayacağı için o konuda ekstra bir sponsor bulunmadı

yani fenerbahçeninn kasasından mesut için (oynadığı maç - oynamadığı maç sayısı) x 50bin euro gibi bir meblağ çıkacak yıllık.

y. sabuncuoğlu
İhtiyar arkadaşım kuş musun yoksa :D

Süleyman Rodop: Transfer Komitesi Abdurrahim Albayrak'ın ofisinde kamp kurmuş gibi çalışmaya devam ediyorlar.Telefonlara çıkmıyorlar.
Özgür Savaş Özüdoğru: Ben ordaydım yemekteydim orda.Bilgi verirsem Abdurrahim Abi beni keser :D

Galatasaray Kongre Üyesi Sait Ateş; “Bahattin Abimiz aday olursa karşısındaki aday 1 oy bile alamaz. Ama bunun için taraftarın ortalığı kasıp kavurması gerekiyor. Bol bol twit atılmalı, sesimiz Rusya'da inlemeli.”

FB_IMG_1611057408426.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Süleyman Rodop: Transfer Komitesi Abdurrahim Albayrak'ın ofisinde kamp kurmuş gibi çalışmaya devam ediyorlar.Telefonlara çıkmıyorlar.
Özgür Savaş Özüdoğru: Ben ordaydım yemekteydim orda.Bilgi verirsem Abdurrahim Abi beni keser :D
Bilgi mi? Hangi bilgi? Transferi acmadan kapattik bilgisi mi?

Bahattin başkan olması lazım ama üye mi kulübe? Benim bildiğim belirli bir sene üye olması gerekiyor?

Bahattin başkan olması lazım ama üye mi kulübe? Benim bildiğim belirli bir sene üye olması gerekiyor?

Kulübe üye olmasına üye de ya bu adam son 4 yılda her seçim arefesinde gündeme getiriliyor. Adamın bence kendisinin bile bu konuşulanlardan haberi yok zaten istese çoktan adaylığını koyardı

Galatasaray Kongre Üyesi Sait Ateş; “Bahattin Abimiz aday olursa karşısındaki aday 1 oy bile alamaz. Ama bunun için taraftarın ortalığı kasıp kavurması gerekiyor. Bol bol twit atılmalı, sesimiz Rusya'da inlemeli.”
Yahu adam 10 yılı doldurmamış nası başkan olacak, bir kişi de buna değinmiyor ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt