Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Muslera
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
İrfancan Arda
Visca Mohammed Onyekuru
Taylan
İrfancan Arda
Visca Mohammed Onyekuru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ufukta ne böyle bi başkan ne de yönetim görünmüyor sanki, liseliler yine tostos un birini başımıza bela eder.hem zengin hem vizyoner olarak nef in sahibi çok yi olur ama şuan geleceğini hiç sanmam daha genç.Zengin başkanla başarı gelmez, bu hayalinizden vazgeçin.
Doğru yapılanma yapacak iyi bir ekiple gelir başarı.
Ha transfer yapıp sonra 41 adam aldık gözün doymadı diyecek adamların da bu kulübün hiç bir noktasında yeri olmamalı.
Elimizde kullanabileceğimiz 1,25 milyon euro var
500k euro peşin kalan 2,5m. eurosu sezon sonu ödenecek şekilde Mohammedi alalım toplam 3 milyon euroya
750k euro peşin kalan 4 milyon eurosu sezon sonu ödenecek şekilde Onyekuru'yu alalım gerekirse sonraki satışlardan pay da verebiliriz
İrfancan ve Visca için para çıkmayacak zaten Diagne, Feghouli ve Belhanda'yı bonservisleriyle kafa kafaya teklif edelim.
29 Mayıs'da ffp bitiyor.
Üstad hiç yüzümüz gülmeyecek mi ?para yok
gider çok
o biter
FFPP başlar
ahberto
Mohammed gelecek ya Mısır'ın yeni Salah'ıNe kadar haz etmesemde Diagne takımın tek forveti ve takasta göndermek pek hoş sonuçlar doğurmayabilir diye düşünüyorum rengim
yeni yönetim geliyor ve faa başlıyor.29 Mayıs'da ffp bitiyor.
Üstad hiç yüzümüz gülmeyecek mi ?
Üstad hiç yüzümüz gülmeyecek mi ?
Kadir Çetincalı: Mohammed Galatasaray'a gelmek için pır pır uçuyormuş.
Henuz verilmedi ama bence 2 mac alir.Diagne ye ne ceza verilir yada verildimi bilgisi olan ?
Kadir çetincalının bilgi aldığı kişiye göre fransayı fazla istemiyormuş.Miraca yukseliyor galiba
Bu kadroya bide bedava Asamoah i alırım sol bek güven vermiyor oyuncuda şuan free hem ön libero ve sol açıkta da oynar aradaMuslera
Taylan
İrfancan Arda
Visca Mohammed Onyekuru
Kadir çetincalıya göre fransayı fazla istemiyormuş.