Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mantıklı önce ihanet sonra hizmet

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok gene hizmet filan edemezler de bugün yoklukta Terim'i kötü topçuları alıyor diye işaret edenler Terim'in gitmesiyle lig 3.'lüğüne filan tamah etmeye başlarlar. Bu beceriksiz yönetimin esas gayesi de transferde vasatlıktan ziyade çapta vasatlık olduğu için hedef sahibi adamın gitmesi en azından büyük vizyonca uçarı taraftarın da hedefleri ufaltmasında ciddi rol oynayacaktır. Bugün Terim gidip bir adam bu takımı 4. yapsa bu kadroyla 4.'lük iyi bile diyecek adamlar bunlar.

Etebo gibi göstermelik transfere hayır

Tfer yapmayın kimseyle sözleşmede uzatmayın çoğu kişi zaten bu seneyide çöpe attı şimdiden az bi umudumuz kaldı

mancinili prandellili hamzalı terimli çöp transfer dönemleri,uefadan yenilen 1 senelik ceza,ffp al sat dengesi,dünya futbolunun geldiği durum(makas),türkiyedeki siyasi ve futbol ortamı,kadro mühendisliğinin önemi ve rezil yönetimler(polat,dursun,cengiz,duruş açısından yarsuvat) bu süreçleri iyi analiz etmiş,yol haritası olan ve bu yol haritasını uygulayabilecek yeterlilikte olan birileri mayıstaki seçimde göreve gelirse güzel günlere kalıcı adım atabiliriz

aysalın ilk döneminden beri sağlam bir yönetimimiz yapılanmamız olmadı,yukardaki dediklerimi yapabilmek için hazırlanmaya çok uzun bir dönem vardı ve inşallah birileri bunu değerlendirmiştir

bir ara maaşını biz veriyorduk oyuncunun yerine bonservis alıyorduk. herifler artık onu bile yapmaya gerek görmüyor.

Başak-Kayseri maçını izliyorum. Başak 2-0 yeniliyor ve İrfan berbat oynuyor, tamam top tekniği falan çok iyi, iyi futbolcu ama defans zaafı çok fazla hiç koşmuyor ayrıca kaptırdığı topun haddi hesabı yok. İnşallah morali bozuk olduğu için böyledir aksi halde Göksel Gümüşdağ bizim 5 milyonluk teklifi Red ederse hayatının hatasını yapar...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başak-Kayseri maçını izliyorum. Başak 2-0 yeniliyor ve İrfan berbat oynuyor, tamam top tekniği falan çok iyi, iyi futbolcu ama defans zaafı çok fazla hiç koşmuyor ayrıca kaptırdığı topun haddi hesabı yok. İnşallah morali bozuk olduğu için böyledir aksi halde Göksel Gümüşdağ bizim 5 milyonluk teklifi Red ederse hayatının hatasını yapar...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onun kafasi bizde

İrfan satıyor yav işte, Malatyalı Yusuf da aynı. Ki ben zaten Yusuf'u da pek beğenmiyorum, ona rağmen transfer haberlerinden beri ayaklarını sürüyerek oynadığı ortada. Bir oyuncuyu Galatasaray isteyip de kulübün bütün iyiniyeti suistimal ediyor ve seni satmamak için tüm senaryoları kullanıyorsa o saatten sonra oyuncudan da bir aidiyet bekleyemezsin.

Promes işinde Babel olabilir. Takas+ maaşını biz ödeyelim üstüne 2-3 gibi.

Tamamen mantıklı yaklaşmaya çalışıyorum yoksa adam kiralanacak konumda değil e satın alamayacağımıza göre başka bir opsiyon yoksa bu haber çıkmazdı. Manu kurusıkı adam değil.

Bu arada ne kadar çok özlemişiz farklı isim çıkmasını hemen araştırma yapıyoruz hep aynı adamlar etrafında dönmekten tüm enerjimiz emildi ah GS yönetimi ah yatacak yeriniz yok.

ne promesi adam 29 yaşında...alın 23 yaşında onyekuru her geldiğinde başarılı olmuş. takımla hocayla kimyası tutmuş. 2 sene sonra kuvvetlenir düzenli top oynar satarsın.

İrfan satıyor yav işte, Malatyalı Yusuf da aynı. Ki ben zaten Yusuf'u da pek beğenmiyorum, ona rağmen transfer haberlerinden beri ayaklarını sürüyerek oynadığı ortada. Bir oyuncuyu Galatasaray isteyip de kulübün bütün iyiniyeti suistimal ediyor ve seni satmamak için tüm senaryoları kullanıyorsa o saatten sonra oyuncudan da bir aidiyet bekleyemezsin.
Adam parayı veremeyeceğimizi bile bile 14 m diyor yav
Dün de söyledim İrfan'ın değeri max 6 m civarı olmalı
Göndermemek için oyalıyor resmen

Manu ya el altından haber üfledik Monaco ya rest çekmek için , ama gel gör ki köydeki çoban dahi bu numarayı yemedi işte yönetimin iş bilirligi bu kadar...

promes kuru’dan daha iyi saka maka. cok daha dar alan topcusu. hem hizli hem teknik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt