Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.692
- 6.771
- 768
quincy promes tek başına şampiyon yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun kafasi bizdeBaşak-Kayseri maçını izliyorum. Başak 2-0 yeniliyor ve İrfan berbat oynuyor, tamam top tekniği falan çok iyi, iyi futbolcu ama defans zaafı çok fazla hiç koşmuyor ayrıca kaptırdığı topun haddi hesabı yok. İnşallah morali bozuk olduğu için böyledir aksi halde Göksel Gümüşdağ bizim 5 milyonluk teklifi Red ederse hayatının hatasını yapar...
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Az sonra maci basliyor. Kadroya alinmis.Şu mısırlı forvet noldu. Beğendim o çocuğu tipinden belli iyi forvetMısır liginden de oyuncu alamayacaklarsa yol alsinlar hemen..
polislik bir olay vardı ondan olabilir?Manunun haberleri genelde doğru olur ama bu sefer sallamış promes as oynuyor takımında bize bırakmazlar
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam parayı veremeyeceğimizi bile bile 14 m diyor yavİrfan satıyor yav işte, Malatyalı Yusuf da aynı. Ki ben zaten Yusuf'u da pek beğenmiyorum, ona rağmen transfer haberlerinden beri ayaklarını sürüyerek oynadığı ortada. Bir oyuncuyu Galatasaray isteyip de kulübün bütün iyiniyeti suistimal ediyor ve seni satmamak için tüm senaryoları kullanıyorsa o saatten sonra oyuncudan da bir aidiyet bekleyemezsin.