Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın fpp belasından tam kurtuluyorken görevi bırakacağına ihtimal vermiyorum. dün verdiği mesajı "ben bu yönetimle çalışmam devam etmemi isteyen hiç bir üye bunlara seçimde oy falan vermesin" şeklinde yorumladım ve muhtemelen böyledir.

GS sözlükten

mantıklı.yeni yönetim ffp acısından sanslı olacak,hocayı da arkasına alırsa basarı çok mümkün.hoca da bu ortamda niye bıraksınki.....sadece deger görmek istiyo

ayrıca yeni yönetim gelecek ama hoca devam etmeyecek.yeni gelen hoca ffp belası bitmişken istediği gibi hareket edecek ha?fatih terim hareket edememişken...nah olur,öyle kolaylık yok.fatih hoca hakediyo bu rahatlıgı

ayrıca yeni yönetim gelecek ama hoca devam etmeyecek.yeni gelen hoca ffp belası bitmişken istediği gibi hareket edecek ha?fatih terim hareket edememişken...nah olur,öyle kolaylık yok.fatih hoca hakediyo bu rahatlıgı
rahatlık mı kardeşim ne sanıyorsunuz ffp bitince gsmiz akdeniz açıklarında petrol bor falan mı bulcak ?? kocaman semsert faizler bekliyo ödemeler var malcao var gene sanki 8-9 lar verilcek

Getirmiyor desek daha doğru olur..

1610537401405.webp

Biraz bu işten anlıyorsam yarın Hoca ile yollarımızı ayırdık diyecektir Mustafa Cengiz.

Bakın görün kaosa sürükleneceğiz yine. Bu yönetim hoca falanda bulamaz anca B. Korkmaz veya M. Denizli'yi falan getirebilirler...

Yarın istifa edeceklerini sananlara şimdiden yazayım gereksiz hayallere kapılmasınlar.

Biraz bu işten anlıyorsam yarın Hoca ile yollarımızı ayırdık diyecektir Mustafa Cengiz.

Bakın görün kaosa sürükleneceğiz yine. Bu yönetim hoca falanda bulamaz anca B. Korkmaz veya M. Denizli'yi falan getirebilirler...

Yarın istifa edeceklerini sananlara şimdiden yazayım gereksiz hayallere kapılmasınlar.
Yarın hocamızla fikir ayrılığı olabilir ama arkasındayız diyecek. Transfer içinde elimizden geleni limitler dahilinde yapıyoruz diyecek.

Gomis'in kasığına para sıkışmış haberini sence yönetim mi yaptırdı?

Yoksa ilk geldiği zaman bizden habersiz flroyadan haber sizmaz, sizarsa da bizim bilgimiz dahilinde sızar diyenler mi?

Bazıları gomis'in kendi önüne geçmesini egosuna yedirememiş olabilir mi?
Sırf bu ego yüzünden 50 milyon Euro çöpe gitti

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Bu Gomis de tam karaktersizmiş dediğine göre. Egosuna yediremeyip kendisini türlü oyunlarla gönderen adamla ilgili 2 ayda bir paylaşım yapıyor baba falan diyor. Sendeki bilgiler yoktur belki Bafe'de. O da ihtimal dahilinde.

bafe.webp

Bülent Kaptan zu Gaziantep ama rengim

Gomis olayı bence yine yönetim işi. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi hoca yollasa adam hep baba , adam vs deyip resmini koymaz. Yönetim işte yine

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz sakın hocanın arkasında durmayacak tek bir kelime etme yarın. Yoksa millet pandemi falan dinlemeyecek kulübü basacak benden söylemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt