Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.743
- 11.831
- 1.163
Onyekuru gelirse Şubat'ta gelir bu yönetim erken oyuncu alamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rahatlık mı kardeşim ne sanıyorsunuz ffp bitince gsmiz akdeniz açıklarında petrol bor falan mı bulcak ?? kocaman semsert faizler bekliyo ödemeler var malcao var gene sanki 8-9 lar verilcekayrıca yeni yönetim gelecek ama hoca devam etmeyecek.yeni gelen hoca ffp belası bitmişken istediği gibi hareket edecek ha?fatih terim hareket edememişken...nah olur,öyle kolaylık yok.fatih hoca hakediyo bu rahatlıgı
İrfan milana gitse iyi olur oradan almamız daha kolay
Bunların gittiğini hesap ederek yaz dönemi için dedim bunlardan bir halt olmaz zatenHerifler Aytaç'la Salih'i getiremiyor yav, ne İrfan'ı.
Getirmiyor desek daha doğru olur..Herifler Aytaç'la Salih'i getiremiyor yav, ne İrfan'ı.
İrfan milana gitse iyi olur oradan almamız daha kolay
Yarın hocamızla fikir ayrılığı olabilir ama arkasındayız diyecek. Transfer içinde elimizden geleni limitler dahilinde yapıyoruz diyecek.Biraz bu işten anlıyorsam yarın Hoca ile yollarımızı ayırdık diyecektir Mustafa Cengiz.
Bakın görün kaosa sürükleneceğiz yine. Bu yönetim hoca falanda bulamaz anca B. Korkmaz veya M. Denizli'yi falan getirebilirler...
Yarın istifa edeceklerini sananlara şimdiden yazayım gereksiz hayallere kapılmasınlar.
Gomis'in kasığına para sıkışmış haberini sence yönetim mi yaptırdı?
Yoksa ilk geldiği zaman bizden habersiz flroyadan haber sizmaz, sizarsa da bizim bilgimiz dahilinde sızar diyenler mi?
Bazıları gomis'in kendi önüne geçmesini egosuna yedirememiş olabilir mi?
Sırf bu ego yüzünden 50 milyon Euro çöpe gitti
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biraz bu işten anlıyorsam yarın Hoca ile yollarımızı ayırdık diyecektir Mustafa Cengiz.
Bakın görün kaosa sürükleneceğiz yine. Bu yönetim hoca falanda bulamaz anca B. Korkmaz veya M. Denizli'yi falan getirebilirler...
Yarın istifa edeceklerini sananlara şimdiden yazayım gereksiz hayallere kapılmasınlar.
Taraftar taşlar onlarıM.C de canlı yayına çıkıp hocayı kovuyorum diyecek göz var mı gerçekten ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi