Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitter tayfası sayesinde karışmayacağı varsa da karıştıracaklar ortalığı. herkes etkileşim peşinde.

yeni gelecek olan bir td, takima ftballi bu kadar basarili sekilde oynattiramaz

Hocayı gonderirlerse ortalık yıkılırmıs. Tweet atmak dısında kımse bırsey yapamaz. Stadda protesto? Pandemi var. Gösteri yürüyüşü? Pandemi var. Yönetici mi dövecekler? Hikaye. Hoca konusursa? Gonderildikten sonra ne anlamı var.

Elimiz kolumuz baglı twitter basında caresizce bekleyecegiz
Zaten yönetim yatsın kalksın bu pandemiye dua etsin şimdiye elli kere gitmişlerdi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocayı kovsalar bile sanki yerine adam getirebilecekler.

Bakın max gelecek isim Sumidica olur. Onu bile alamaz bunlar...

M. Denizli veya B. Korkmaz'ı falan ancak getirir bunlar. Yabancı TD falanda bulamaz bunlar networkleri sıfır...

Fatih Terim’i yollayacak adam yarin icin saat verip aciklama mi yapar yaw twitter’de bir kisi salliyor digerleri de pesinden gidiyor. Hocamiza guveniyoruz sezon sonuna kadar devam ediyoruz, transfer icin ugrasiyoruz Abdurrahim bey hasta hasta ugrasiyor Yusuf bey de oyle ama arkadaslar FFP var yani satmadan alamiyoruz lutfen taraftarlarimiz bize beceriksiz demesin, kapanis.

Fatih Terim’i yollayacak adam yarin icin saat verip aciklama mi yapar yaw twitter’de bir kisi salliyor digerleri de pesinden gidiyor. Hocamiza guveniyoruz sezon sonuna kadar devam ediyoruz, transfer icin ugrasiyoruz Abdurrahim bey hasta hasta ugrasiyor Yusuf bey de oyle ama arkadaslar FFP var yani satmadan alamiyoruz lutfen taraftarlarimiz bize beceriksiz demesin, kapanis.
İki üç tane ajans cagırmalarından belli. Yolların ayrıldıgını soyleyıp soru almayacaklar

Abdurrahim Albayrak'ın içinde olduğu bir yönetim Fatih Terim'i kovamaz. Sanmıyorum bunun olacağını.

Apo ve Ali Dürüst varken kovdular 2013'te ki Ali Dürüst gibi bir isim vardı.

Sadece kaypak Apo varken hiç zorlanmazlar çok rahat kovarlar.

Dursun çapsızı da Hamza'yı kovmuştu. Tamam Hamza şöhreti kaldıramadı mala bağlamıştı ama kovulmayı hak etmiyordu.

En azından sezonu tamamlaması lazımdı. Sonra hoca gelene kadar zaten dikiş tutturamadık.

Fatih Terim'i gönderecek yürek ne gezer onlarda, yapamazlar

Bu kulübün 70 yaşındaki efsanesi yalnız kaldığını canlı yayında söylüyor ve üstüne iş bilmez yönetim onun görevine son verecekmiş,öyle mi? Orayı yıkarlar Mustafa Cengiz ve avaneleri. Yettiniz artık. Üç ay sonra kendiniz olmayacaksınız zaten,neyin tatavasinı yapıyorsunuz?

Hocanın isim vermesi yanlışdı.Listeyi verdim bekliyorum dersin.Onu dışında ne var ne yok anlatın arkadaş.Bu transfer konusunda hocanında suçu çok.İrfanın ne kadar edeceğini bilmiyormuş gibi konuşuyor.

Hem para yok diyorsun ama aynı zamanda kiralık olmasın, 25 yaş üzeri olmasın diyorun nassıl olacak iş..

Bu çaapsız başkan ve yöneticileer inanılmaz yetersiz. Bunların geçen sene gitmesi gerekiyordu.Taraftar her zamanki gibi gene iş işten geçdikten sonra gördü bunları ne halt olduğunu.

onlar kim ki fatih hocayı kovacaklar orada sadece vakit doldurmak için varlar yoksa yönetim diye birşey yok galatasarayda şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt