Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.679
- 11.545
- 1.838
Hoca'yı yine kovacaklar Allah belasını versin böyle düzenin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yönetim yatsın kalksın bu pandemiye dua etsin şimdiye elli kere gitmişlerdiHocayı gonderirlerse ortalık yıkılırmıs. Tweet atmak dısında kımse bırsey yapamaz. Stadda protesto? Pandemi var. Gösteri yürüyüşü? Pandemi var. Yönetici mi dövecekler? Hikaye. Hoca konusursa? Gonderildikten sonra ne anlamı var.
Elimiz kolumuz baglı twitter basında caresizce bekleyecegiz
Abdurrahim Albayrak'ın içinde olduğu bir yönetim Fatih Terim'i kovamaz. Sanmıyorum bunun olacağını.Hoca'yı yine kovacaklar Allah belasını versin böyle düzenin...
Hamza'yı Malatya kovacak. Getirirler işteHocayı kovsalar bile sanki yerine adam getirebilecekler.
Bakın max gelecek isim Sumidica olur. Onu bile alamaz bunlar...
M. Denizli veya B. Korkmaz'ı falan ancak getirir bunlar. Yabancı TD falanda bulamaz bunlar networkleri sıfır...
Tansel Taşanlar: evet muhteşem başkanınız hocayla yolları ayırma kararı almış. transfer listesine sahip çıkamadıkları gibi, bu kararlarına da sahip çıkamamışlar ki bize hemen geldi. alın şimdi ffp uefa ne varsa savunun.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İki üç tane ajans cagırmalarından belli. Yolların ayrıldıgını soyleyıp soru almayacaklarFatih Terim’i yollayacak adam yarin icin saat verip aciklama mi yapar yaw twitter’de bir kisi salliyor digerleri de pesinden gidiyor. Hocamiza guveniyoruz sezon sonuna kadar devam ediyoruz, transfer icin ugrasiyoruz Abdurrahim bey hasta hasta ugrasiyor Yusuf bey de oyle ama arkadaslar FFP var yani satmadan alamiyoruz lutfen taraftarlarimiz bize beceriksiz demesin, kapanis.
Abdurrahim Albayrak'ın içinde olduğu bir yönetim Fatih Terim'i kovamaz. Sanmıyorum bunun olacağını.