Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru 3 milyon opsiyon gercekse hemen hemen hemde hemen :love:

1610431905889.webp

Geliyorum almaya seni , gidiyoruz :asd:

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

Önceki nöbet konusu: Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)
Hadi elin uğurlu gelir inşallah bu nöbette Onyekuru ve bir oyuncu daha getirebilirsek kabulüm darısı diğer nöbetlere

Bizim paramiza ve eldeki oyuncularla en basit takım 4-4-2 üzerinden kurulabilir
Şöyle ki elindeki cagne belhanda emre akbaba Babel ve feguliyi bile bu sistemde elden çıkarabilirsin
Muslera
Linnes/xxx. Marcao luyindana/xxx emre t.
Feguli/xxx Taylan. Xxx onyekuru
Oğulcan xxxxx
Eksik olan ve kesin alınması gereken oyuncular bir 6 yada 8 bir forvet ve onyekuru bu yönetimden en çok ne beklenir Aytaç yada Salih onyekuru ve bir forvet oda zor gibi.mert çetin alınsa defansa yada bir genc milli oyuncu luyindama satılabilir belhanda falcao emre akbaba gönderilebilir bu sistemde

Luyindama +Babel verip irfan+ visca yada irfan +crivelli olabilir mi acaba belhanda emre akbaba Babel luyindama bence bu oyunculardan seçer maaslarini bu sene biz veririz seneye de misal Babel de aradaki farkı biz verebiliriz .

Yanlış kadro kurduğumuz takımda 150 tane sol kanat olmasından bile belli yav. Hiç dengeli değil kadromuz.

15 macta 2 gol 1 asist Irfan can lig performansi. Alabiliyorsaniz alin da, ne 7 milyon avro ne de Lyindama ve Diagne yi vererek aklinizi kaybetmeyin. Su islerde akilli olun, Falcao da ki gibi transferi akilsizca namus meselesi yapmadan.

Temizlik lazım şu takıma. Hala kimse gitmedi. Elimizi çabuk tutmalıyız. Bir de ben sakatlıktan dönüp Feghouli'nin sağ iç devam etmesi halinde şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Emre Kılınç - Feghouli - Taylan orta sahası bu ligde şampiyon olmak için yeterli kesinlikle. Premier Lig'de oynamıyoruz sonuçta. Ama işte kimlerin gidip gitmeyeceği mevzusu da önemli. Gelecekleri geçtim ben artık yeter ki dengeli bir kadro kuralım.

Saç: Başakşehirin üst düzey yöneticilerinden birine irfanı sordum. fenerin irfanı alma ihtimali Galatasaray ihtimalinden daha yüksek,dedi.
Kaynak:

Koca koca adamlar, iş dünyasının yöneticilir...
Bir kulübün böyle yönetilmesini aklım almıyor.
Çoğunluk taraftar Babel konusunda yalvardı; Almayın, alırsanız da 1 + 1 opsiyonla alın diye.
3 yıllık sözleşme artı 1 yıllık bedeli imza parası.
Acaba bu transferi kendi paraları ile yaparlar mıydı?
Bunun gibi nice örnekler var.

Şöyle bir sistem getirilse nasıl olur?
Bir oyuncunun alış bedeli ile satış bedeli arasındaki fark;
- zarar sa zararın %5i yönetimdeki kişilere bölüştürülerek rücu edilse
- kar ise karın %15i yöneticilere bonus olarak dağıtılsa.

Böylece yönetimdeki diğer yöneticiler "amaan bana ne, ne yaparlarsa yapsınlar" demeyip herkes atmaca gibi her hamleyi takip eder.

Saçma olduğunu biliyorum, ama onlar saçmalıyorsa ben de bu kadarcık saçmala hakkım var diye düşündüm....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt