- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Keske kapatsak nobeti,yonetimin bi bok yapamayacagi belli de ayni olumsuzluk döngüsü icinde dönüp duruyo taraftar daarkadaşlar transfer ihtimali az yav
para yok pul yok neyle yapacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske kapatsak nobeti,yonetimin bi bok yapamayacagi belli de ayni olumsuzluk döngüsü icinde dönüp duruyo taraftar daarkadaşlar transfer ihtimali az yav
para yok pul yok neyle yapacaklar
Insallah kimseyi alamayiz,onyekuru bile gelmez insallah.taraftar da bi bok haketmiyo,surekli olumsuz olumsuz.transfer sezonu bitene kadar fener sov izleyip,aglarsiniz insalllah
Beni cok sinir ediyolar bu forumdatransferler geliyor
2 kesin, 3 yakın. 2 orta saha, 1 kanat ya da 1 orta saha, 1 kanat özellikli orta saha.
transferler geliyor
2 kesin, 3 yakın. 2 orta saha, 1 kanat ya da 1 orta saha, 1 kanat özellikli orta saha.
Abi bu adamın şu an idmanda olması lazım. Pazartesi gelmeyince bir bokluk cıkacagı belliydi. Ne yaptılar abi 2 aydır bu yonetım? Onyekuru kaç aydır kadro dışı. Madem alacaktın neden şimdi başlattın pazarlıkları? Bırakın abi ya. Vermiyor abi Monaco sana oyuncusunu. Yok mu sızın portfoyunuzde 5 milyonluk kanat. Monaco Erasmus'a öğrenci yollar gibi habire yolluyor sonra geri çağırıyor.Dün gece 4 milyondu , bugün 5 milyon.
Son dakika Monaco fiyat mı yükseltmiş ?
Geçiniz haberler çok manasız. Net birşey duyamıyoruz hiç.
Beni cok sinir ediyolar bu forumda
transfer şov var diyebilir miyiz ahbab?transferler geliyor
Ulen dün gece transfer kesin bitti demiyorlar mıydı bunlar alayı kolpaHenry Onyekuru, transferinde pürüz çıktı. Monaco'nun 5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi, sarı-kırmızılı yönetimi sıkıntıya soktu. (NTVSpor)
Xd
Beni cok sinir ediyolar bu forumda

Henry Onyekuru, transferinde pürüz çıktı. Monaco'nun 5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi, sarı-kırmızılı yönetimi sıkıntıya soktu. (NTVSpor)
Xd
Önümüzde bal gibi dururlar.En azından şimdiki yönetimin son 6 ayı diye kendimi avutuyorum. Bu sene bir şekilde şampiyon olursak önümüzde kimse duramaz gelecek yönetim ve FFP'siz bir transfer dönemiyle.
Dha mis ana kaynakntvspor dmax olmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum