Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah kimseyi alamayiz,onyekuru bile gelmez insallah.taraftar da bi bok haketmiyo,surekli olumsuz olumsuz.transfer sezonu bitene kadar fener sov izleyip,aglarsiniz insalllah

transferler geliyor
2 kesin, 3 yakın. 2 orta saha, 1 kanat ya da 1 orta saha, 1 kanat özellikli orta saha.

transferler geliyor
2 kesin, 3 yakın. 2 orta saha, 1 kanat ya da 1 orta saha, 1 kanat özellikli orta saha.
1610439237624.webp

Dün gece 4 milyondu , bugün 5 milyon.

Son dakika Monaco fiyat mı yükseltmiş ?

Geçiniz haberler çok manasız. Net birşey duyamıyoruz hiç.
Abi bu adamın şu an idmanda olması lazım. Pazartesi gelmeyince bir bokluk cıkacagı belliydi. Ne yaptılar abi 2 aydır bu yonetım? Onyekuru kaç aydır kadro dışı. Madem alacaktın neden şimdi başlattın pazarlıkları? Bırakın abi ya. Vermiyor abi Monaco sana oyuncusunu. Yok mu sızın portfoyunuzde 5 milyonluk kanat. Monaco Erasmus'a öğrenci yollar gibi habire yolluyor sonra geri çağırıyor.

Dün yönetimin eline zaman geçirmek için bahane geçti Ali Koç konuşunca hemen ortaya çıkan baskan transfer konusunda piyasada yok . Geldikleri günden beri para yok ffp para yok ffp dediler sampiyonlar Ligi'nde ne hallere düştük .Para kimsede yok sen bulacaksın başkan olan sensin yaptığınız bir hata gomis olayı 50 milyon Euro'ya mal oldu .Ülkede basın yok ki sorsunlar .Herkes korkuyor soru sormaya nasıl bir ülke olduk . Tudor a neler neler soruldu .

Onyekurunun bize gelmesi için Acun sponsor olacakmış dogru mu acaba??☺

Transfer dönemi başlayalı 1 hafta olmuş, daha bu vasıfsızlar harekete geçecek inşallah. Geçen yaz döneminden ders almadıkları o kadar belli ki muhtemelen yine aynısı olacak. Abdurrahim denen beceriksiz 2-3 ay öncesine kadar gerekli çalışmaları yaptık, kış transfer döneminde hocayı üzmeyeceğiz diyordu ama yine boş.

Hoca bunların beceriksizliğini bildiği için muhtemelen bilerek söyledi İrfan Can, Visca, Muhammed ve Onyekuru isimlerini. Yine son gün Seri, Onyekuru peşinde koşup kapatırlar. Bunların çapı bu.

Abdurrahim ve Yusuf denilen beceriksizler ancak sosyal medyada şov yaparlar.

En azından şimdiki yönetimin son 6 ayı diye kendimi avutuyorum. Bu sene bir şekilde şampiyon olursak önümüzde kimse duramaz gelecek yönetim ve FFP'siz bir transfer dönemiyle.
Önümüzde bal gibi dururlar.

En son ne zaman iyi yönetildik, hatırlamıyorum bile.

Efendiler bu akşam sol kanadin Kerem Akturkogluna ait olduğunu ilan ediyorum..

images (54).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt