- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
Yönetime saydırmalar başlamış gidişat güzel burası şenlenmeye başladı yavaştan
İlk taşı en günahsız olanınız atsın
İlk taşı en günahsız olanınız atsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12-13 sezonu iyiydik sankiÖnümüzde bal gibi dururlar.
En son ne zaman iyi yönetildik, hatırlamıyorum bile.
Ben çıldıracağım kardeşim bu fener futbolculara kağıt mi veriyor nasil bunlar limitleri takılmıyor bizim yönetim neden sormuyor bu adamlar kaç kişi aldi hepsi de paraya geldi bunlarin bütçesi ne ki hem mesutu alıyorlar hem irfan i istiyorlar .Hesap soracak kimse yok mu bu simarık kulube .sosa Caner novak lemos tisserand perotti Samatta serdar aziz bunların maaşı nedir kimse bilmiyor .Daha kaçan topcuya borçları da var .

adamlar 3 senede 6 transfer dönemi geçirdi hepsi ayrı bir rezillik ne ders alması bunlar beceriksizTransfer dönemi başlayalı 1 hafta olmuş, daha bu vasıfsızlar harekete geçecek inşallah. Geçen yaz döneminden ders almadıkları o kadar belli ki muhtemelen yine aynısı olacak. Abdurrahim denen beceriksiz 2-3 ay öncesine kadar gerekli çalışmaları yaptık, kış transfer döneminde hocayı üzmeyeceğiz diyordu ama yine boş.
Hoca bunların beceriksizliğini bildiği için muhtemelen bilerek söyledi İrfan Can, Visca, Muhammed ve Onyekuru isimlerini. Yine son gün Seri, Onyekuru peşinde koşup kapatırlar. Bunların çapı bu.
Abdurrahim ve Yusuf denilen beceriksizler ancak sosyal medyada şov yaparlar.
Ya FFP varken bile 2 kez şampiyon olduk. Sanki karşımızda Ali Koç, Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Ağaoğlu yok gibi konuşuyorsun. Bu saydığım başkanlardan daha iyi bir başkan ve yönetim çıkaramazsak da kapatalım kulübü gidelim.Önümüzde bal gibi dururlar.
En son ne zaman iyi yönetildik, hatırlamıyorum bile.
r yapmaya başladı
oyuncu ısrarla bir kulübü isterse mecbur kalıp sadece kiralıkta olsa verirler.Onyekuruyu Belçikadanda çok istiyorlar, o yüzden tok satıcı herifler