Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime saydırmalar başlamış gidişat güzel burası şenlenmeye başladı yavaştan

İlk taşı en günahsız olanınız atsın

Bugün maç bahanesiyle transfer gelişmesi olmaz. Akabinde ise derbi öncesi konsantrasyon bozulmasın gerekçesiyle girişim yapılmaz. Ezcümle; yaz transfer döneminde olduğu gibi türlü bahanelerle bu dönemi de boş geçirirler.

Ben çıldıracağım kardeşim bu fener futbolculara kağıt mi veriyor nasil bunlar limitleri takılmıyor bizim yönetim neden sormuyor bu adamlar kaç kişi aldi hepsi de paraya geldi bunlarin bütçesi ne ki hem mesutu alıyorlar hem irfan i istiyorlar .Hesap soracak kimse yok mu bu simarık kulube .sosa Caner novak lemos tisserand perotti Samatta serdar aziz bunların maaşı nedir kimse bilmiyor .Daha kaçan topcuya borçları da var .

adamlar daha gecmis 3 td ye maas ödüyorlar:hehe:

Dha baya sağlam kaynak, onyekuru gelmiyecek anlaşılan, saçma sapan Twitter kaynakları yine fos çıktı, yok pazertesi geliyor yok bilmem ne...

Transfer dönemi başlayalı 1 hafta olmuş, daha bu vasıfsızlar harekete geçecek inşallah. Geçen yaz döneminden ders almadıkları o kadar belli ki muhtemelen yine aynısı olacak. Abdurrahim denen beceriksiz 2-3 ay öncesine kadar gerekli çalışmaları yaptık, kış transfer döneminde hocayı üzmeyeceğiz diyordu ama yine boş.

Hoca bunların beceriksizliğini bildiği için muhtemelen bilerek söyledi İrfan Can, Visca, Muhammed ve Onyekuru isimlerini. Yine son gün Seri, Onyekuru peşinde koşup kapatırlar. Bunların çapı bu.

Abdurrahim ve Yusuf denilen beceriksizler ancak sosyal medyada şov yaparlar.
adamlar 3 senede 6 transfer dönemi geçirdi hepsi ayrı bir rezillik ne ders alması bunlar beceriksiz
Her sene ayrı bir rezillik yaşatıyorlar

Hayatta umut çok önemli bu bizim yönetim deseki ben gençlerle devam edeceğim ozornafor u monte edeceğim kerem oynayacak Oğulcan oynayacak .Hata yaptık falcao belhanda Babel gibi oyuncuları ver eline bonservisini emre akbaba Ömer 800 bin Euro ver uzatmak için en çok .Git Ali akman ile İsmail çokcalis ile ilgilen bir dahaki satıştan yüzde 40-50 ver al takımına monte et .Transfer için ne hoca umut versin ne yönetim .Biz gene bu renkleri destekleriz

Arkadaş şu foruma girdiğimizde bir gün de satılık kalemlerin, sözümona tarafsız fanatik fenerlilerin bjklilerin haberlerini okumasak görüntülerini izlemesek olmaz mı yahu. Ya fenerin transferi tartışılıyor ya da bu adamların görüntüleri paylaşılıyor.

Arkadaşlar Vole isimli oluşumu ya da en azından bu Serdar Ali Çelikler denilen güya çok tarafsız yorum yapan adamı izlemeyin. Galatasaray'ı övüyor gibi yapar alttan alta hemen algı yönetimi kasar. Daha bir tane hakem için bu fenerlidir dediğini görmedim. Galatasarayı olduğunu bildiği adamlara anında bu Galatasaylı der. Dün de çıkmış Galatasaray hep oyuncu ayartıyor demiş açık açık utanmadan, kendi takımını yaptıklarına bakmadan. İrfan'ı bence öylesine ortaya attı hoca hepsi delirmiş özellikle bu taraflı şahsiyet.

İzlemeyin, paylaşmayın prim vermeyin şu tiplere lütfen...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önümüzde bal gibi dururlar.

En son ne zaman iyi yönetildik, hatırlamıyorum bile.
Ya FFP varken bile 2 kez şampiyon olduk. Sanki karşımızda Ali Koç, Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Ağaoğlu yok gibi konuşuyorsun. Bu saydığım başkanlardan daha iyi bir başkan ve yönetim çıkaramazsak da kapatalım kulübü gidelim.

2018 Ocak; Badou satıldı yerine adam alınmadı

2018 Yaz; Gomis satıldı tüm parayı Akbabaya verip sezona forvetsiz başlandı. 2 ay Modeste ile uğraşmışlardı sanırım

2019 Ocak; 3 ay Alan Alan dediler beceremediler Diagneye 13 verdiler

2019 Yaz; bu döneme pek bir şey diyemem taraftar da şımardı. Diagne gibi adamı pazarlayıp satamadılar bir tek onu eleştiririm

2020 Ocak; Onyekuruya 6 ay için 2 m verdiler sezon bitmeden kulübe döndü

2020 Yaz; Seri, Lemina ve Selçuk kulüpten ayrıldı yerlerine sadece Etebo transfer edildi. Onu da sahada görmedik zaten Taylan sakatlansa bitmiştik

Net birsey var Dursun gibi kötü bir başkan olmasa bunlar rüyalarında başkan yönetici olamazdi Galatasaray'da .Liseli degilller diye destekledik taraftar olarak ama bu adamların transfer yapacak kalitesi yok .Elindekini tutamaz iyi oyuncusunu ucuza satar kimseyi alamaz bunlar .Boşa beklemeyelim

Onyede mi iptal. Zaten kendimi çok kaptırmamıştım. Hocanın limana en iyi şekilde yanaşıp bakacağız dediği transfer dönemini transfersiz kapatacağız belliki.

Falcao ücretinin yüzde 65'ini alması halinde Galatasaray'la sözleşmesini feshedecek. Kısacası, 1.5 yıllık süreçte elde edeceği 7.5 milyon euro yerine, 4 milyon 875 bin euro verilmesi durumunda sözleşmesini sona erdirebileceğini açıkladı. (Milliyet)

transfere yeteri kadar kafa yormuyorlar
transferi yeteri kadar önemsemiyorlar
transfer olmasa da olur kafasındalar
transfere yeteri kadar iş gücü, zaman, kaynak ve para ayırmıyorlar
transfer işini profesyonel, bilgili ve tecrübeli insanlara vermiyorlar
uzun süreli bir transfer stratejisi yok her hareket günü kurtarma, taraftarın gözünü boyama, yapmış olmak için transfer yapma uğraşı
scout denen herifler zaten açlıktan ağızları kokmuş pes fifa oyunları oynarken gördüğü oyuncuları takip eden kişiler
bir de yapılan transferlerin sonraki satışlar anlamında geri dönüşü olmayınca...

Erciyesspor'un eski başkanı Ziya Eren: " Canım yanıyor. Rizespor hâlâ Oğulcan Çağlayan'ın bonservis ödemesini yapmadı. Türk Ticaret Kanunu'na göre bu ödemenin yapılması gerekiyor. Ortada bir sözleşme var, protokol var fakat hala bu bonservis ücreti tahsil edilmedi."

Serefsizlere bak sen.

Bu nasıl iş akıl sır ermez bu yönetime. Gece yatarken Onyekuru yarın akşam üstü istanbul'daydı, sabah uyandık transfer yatmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt