Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yildiz oyuncularin devri bitti artik. O paralari bir daha veremeyiz. Bizim genc, basariya ac ve gelecek vaad eden oyunculara ihtiyacimiz var. Hoca’nin dedigi gibi oyuncularin gecmisine degil artik geleceklerine yatirim yapma zamani. Hauge gibi, Coulibaly gibi, Moder gibi, Jozwiak gibi, Kudus gibi, Mostafa gibi. Ndayishimiye’de bunlardan birisi.

Taraftar scout transferlerinde bakis acisini degistirmeli artik. Dort dortluk performans falan beklemeyin. Marcao ilk geldiginde zamanlama hatasi yapiyordu, kendini gelistirdi. Onyekuru ligin ilk devresinde cok bencil davraniyordu ve kendine oynuyordu, ligin ikinci yarisinda duzeldi ve 21 yasinda bir genc kazanilan sampiyonlugun onemli isimlerinden biriydi. Yani diyecegim o ki bu oyuncularin eksiklerine alisin artik.

Ornek vermek gerekirse Ajax, Benfica, Club Brugge, Gladbach, Leipzig’de oynayan genc oyuncularin hepsi dort dortluk oyuncular degil eksikleri var. Scout transferleri bir proje. Ben hala Costa gelsin Teixeira gelsin falan yorumlari okuyorum. O devir bitti kabullenin artik.

Seri, Lemina, Nzonzi, Falcao gibi “yildizlar” geldi de noldu?

Sevçili Galatasaraylılar içü rahat olsun. Galatasarayda tranfer bitmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence şu an bize elzem olan transferlere yönelmemiz gerekiyor. Yusuf ndas.. her neyse işte o benim gördüğüm önlibero yani bu sene tartışmasız en başarılı oyuncumuz Taylan'ın mevkisinde oynuyor. Taylan'ın alternatifi olmadığı doğru ama bence ilk 11 de çok daha gerekli bölgeler var. Şu kıtlıktan yedek olacak oyuncuya 2 milyon verilmemeli diye düşünüyorum. Sezon sonu alınabilir belki.

Forvet, 8 numara ve sağ açık bence çok daha gerekli bize. Bunların içinde de forvet olmazsa olmaz. Djagne açık alanda fena değil ama kapalı savunmalara iş yapamıyor. O boya rağmen ortalarda da çok etkisiz. Forvet +8 numara elzem olmazsa olmaz bana göre.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim Başkan göksel başkan ile görüşecekmiş

Arkadaş sen her transfer sezonunda futbolcu kalmamış gibi Onyekuru istersen. Adamlarda "herhalde bunda bir keramet var biz göremiyoruz bari fiyatı yüksek çekelim" derler.

Allah bu yönetimi bildigi gibi yapsin. Rezil herifler

Kayseri Erciyesspor eski başkanı Ziya Eren: “Rizespor hala Oğulcan Çağlayan'ın 1.2 M € bonservis ödemesini yapmadı. Türk Ticaret Kanunu'na göre bu ödemenin yapılması gerekiyor. Ortada bir sözleşme var fakat hala bu bonservis ücreti tahsil edilmedi" (Radyospor)

Kayseri Erciyesspor eski başkanı Ziya Eren: “Rizespor hala Oğulcan Çağlayan'ın 1.2 M € bonservis ödemesini yapmadı. Türk Ticaret Kanunu'na göre bu ödemenin yapılması gerekiyor. Ortada bir sözleşme var fakat hala bu bonservis ücreti tahsil edilmedi" (Radyospor)

ziya başkan geçen leedse koydu
şimdi de bir başka GS düşmanına koymuş

Arkadaş sen her transfer sezonunda futbolcu kalmamış gibi Onyekuru istersen. Adamlarda "herhalde bunda bir keramet var biz göremiyoruz bari fiyatı yüksek çekelim" derler.

Hayır öyle bir durum yok. Yaz transfer döneminde Onyekuru üzerinde durulmadı bile Hauge, Jozviak, Ndao gibi alternatif isimler için uğraştılar ama beceriksiz bir yönetim olduğu için sonuç alınamadı. Manako'nun yüksek fiyat çekecek durumu yok.Futbolcunun değerini kendileri düşürdü. Transferin son gününe kadar uzar bu pazarlık ama son gün bir şekilde yola gelir çözülür bu transfer.

Dediğim gibi oluyo Albayrak bugün koca gün Malatya'da bu transfer için konuşur. 2,25'e biter 250 bin euro şimdi veririz kalanı zorunlu opsiyon olarak yazın.
Gayet iyi olur buradan dönmez diye düşünüyorum.

Başakşehir'den Mevlüt'ü istediğimizde 1 milyon ücret isteyip sonra da fener'e beleşe vermişlerdi. Biz de Kerem için Başak'a yetiştirme bedeli ödememek için herifi geç kap'a bildirdik. Hal böyleyken Göksel'in bizi son zamana kadar oyalayıp yallah demesi hayli yüksek ihtimal. Gerçi Mevlüt'ün beleşe gitmesi Ali'nin klasik katakullilerinden biri olabilir.

Az biraz Malatya maçı izledim adminim pek matah bir topçu değil aslında doğru kıyas Etebo pozisyon olarak, Bizim pas oyununa pek hitap edecek oyuncu profili gibi gelmedi bana.

Oyuncu çok yönlü iç oyuncusundan ziyade hoca onu 6 numara veyahut çift çapalı sistemde oynatır. Çift çapa Taylan-Yusuf inanılmaz ikili olur ondan sonra çift santrafor oyna veya Arda'yı forvet arkası yap takıımın yükünü çekerler.

Rakip yarı sahada en çok top kazanan 2 orta saha Taylan ile Yusuf bence çok elzem bir transfer yaşı, statüsü itibariylede.

Bu işte bir bir yeniği var. Rize'nin Oğulcana 1, 2 verdiğine mi inanalım. Bugüne kadar ödemediğine mi inanalım. Tamda bizim transfer bütçemiz kadar borç. Yoksa.......

Az biraz Malatya maçı izledim adminim pek matah bir topçu değil aslında doğru kıyas Etebo pozisyon olarak, Bizim pas oyununa pek hitap edecek oyuncu profili gibi gelmedi bana.
Haklısın pas oyununa hitap etmez ama çok enerjik çocuk. Ayağı da tahta değil.

Belçika üzeri EPL yapacak duruşu var benim gördüğüm.

500 bine gelmesinde bence sakınca yok ama 3 milyona gelmesi sakıncalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt