Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.691
- 6.771
- 768
yusuf 1.5-2mye gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumlara bakilirsa 0.5m€ edermisyusuf 1.5-2mye gelsin
Kayseri Erciyesspor eski başkanı Ziya Eren: “Rizespor hala Oğulcan Çağlayan'ın 1.2 M € bonservis ödemesini yapmadı. Türk Ticaret Kanunu'na göre bu ödemenin yapılması gerekiyor. Ortada bir sözleşme var fakat hala bu bonservis ücreti tahsil edilmedi" (Radyospor)
Arkadaş sen her transfer sezonunda futbolcu kalmamış gibi Onyekuru istersen. Adamlarda "herhalde bunda bir keramet var biz göremiyoruz bari fiyatı yüksek çekelim" derler.
Az biraz Malatya maçı izledim adminim pek matah bir topçu değil aslında doğru kıyas Etebo pozisyon olarak, Bizim pas oyununa pek hitap edecek oyuncu profili gibi gelmedi bana.Neye göre bu kanıya vardınız Can bey?
Az biraz Malatya maçı izledim adminim pek matah bir topçu değil aslında doğru kıyas Etebo pozisyon olarak, Bizim pas oyununa pek hitap edecek oyuncu profili gibi gelmedi bana.
Bu işte bir bir yeniği var. Rize'nin Oğulcana 1, 2 verdiğine mi inanalım. Bugüne kadar ödemediğine mi inanalım. Tamda bizim transfer bütçemiz kadar borç. Yoksa.......Kayseri Erciyesspor eski başkanı Ziya Eren: “Rizespor hala Oğulcan Çağlayan'ın 1.2 M € bonservis ödemesini yapmadı. Türk Ticaret Kanunu'na göre bu ödemenin yapılması gerekiyor. Ortada bir sözleşme var fakat hala bu bonservis ücreti tahsil edilmedi" (Radyospor)
Haklısın pas oyununa hitap etmez ama çok enerjik çocuk. Ayağı da tahta değil.Az biraz Malatya maçı izledim adminim pek matah bir topçu değil aslında doğru kıyas Etebo pozisyon olarak, Bizim pas oyununa pek hitap edecek oyuncu profili gibi gelmedi bana.